04 / 05 / 2024

TÜRKSAT 4B uydusu tamamlandı mı

TÜRKSAT 4B uydusu tamamlandı mı

Japonya'da üretilen ve Türk mühendislerinin de üretim ve testlerinde görev aldığı TÜRKSAT 4B uydusunun yapımı tamamlandı. TÜRKSAT 4B uydusu, data ve internet hizmetlerini kullanıcılara daha ucuz sunacak...

Türksat personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi şartlarda kaç personel alınacak?

Türksat tarafından farklı kadrolarda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, hangi pozisyonlara personel alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024!

Yeni emekli olacak milyonlarca kişi sık sık 'Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024! 

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerinde son durum ne? İkramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak? 

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki emekli ikramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak?

Emekli promosyon ödemelerine kallavi zam var mı? SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri çok acil bakın!

Emekli promosyon ödemelerine kallavi zam olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri çok acil bakın...

TÜRKSAT 6A'da sona gelindi! Ne zaman fırlatılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A uydusunun 2024 yılının mart ayında yerde teslimini planladıklarını, haziran ayı içinde de fırlatma işlemlerini gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekliye 5 bin TL müjdesi!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatacak sorusunun yanıtı pek çok kiş tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki söz konusu ikramiyeler ne zaman yatacak?

Emekli maaş hesaplama robotu 2023! 4A, 4B, 4C emekli maaşı kaç lira? Hemen bu hesaba bakın! 

Temmuz zammı ile kök maaş üzerinden 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplaması yapan SSK ve Bağ-kur'lular, "Ne kadar emekli maaşı alırım?" sorusunun yanıtını da araştırıyor. İşte o hesap...

Milli gözlem uydusu İMECE başarıyla uzaya fırlatıldı

Türkiye'nin yüksek görüntü çözünürlüğüne sahip yerli ve milli ilk gözlem uydusu İMECE, Türkiye saatiyle 09.48'de ABD'nin Vandenberg Uzay Kuvvetleri Üssü'nden uzaya fırlatıldı.

4A 4B 4C emeklileri şaştı kaldı! Bu kadarı beklenmiyordu! İşte temmuz sonrası yeni maaş tablosu!

Temmuz ayında yapılacak maaş zamları şimdiden merakla araştırılıyor. Uzmanlar asgari ücrete ve emekli maaşlarına yapılacak zamma dair tahminlerini açıkladı. İşte detaylar!

4A, 4B ve 4C emeklileri bayram edecek! Giriş senenize göre 4.125 TL zam alacaksınız

4A, 4B ve 4C emeklilerine müjdeli haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da son olarak yüzde 30 olarak zam güncellemesi yaptığı aylıklar için merakla detaylar araştırılıyor. İlave ödeme için emekliler her şartı bilmek istiyor. İşte detaylar...

TÜRKSAT personel arıyor! TÜRKSAT hangi kadrolarda personel alımı yapacak? İşte detaylar!

TÜRKSAT yeni personellerini aradığını duyurdu. TÜRKSAT, personel alımı için başvuru şartlarını ve detaylarını da kamuoyuyla paylaştı. İşte detaylar!

Emekliler için hesap kitap vakti! 4A, 4B, 4C, SSK, Bağ-Kur emekli maaşı nasıl hesaplanır?

Memur ve emekli maaşlarının belli olmasıyla birlikte milyonlarca kamu görevlisi ve emekli 4A, 4B, 4C, SSK ve Bağ-Kur maaşlarını hesaplamayı araştırıyor. 'Emekli olunca ne kadar maaş alırım?' sorusunun yanıtını arayanlar, ayrıntılar haberimizde…

Türksat Kablonet’ten yılın internet kampanyası! 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internetiniz olsun

Türksat Kablonet, yılın son tarifsiz internet kampanyasını duyurdu. Sizde 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internete sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

TÜRKSAT 4B uydusu tamamlandı mı Haberi

TÜRKSAT 4B uydusu tamamlandı mı


Japonya'da üretilen ve Türk mühendislerinin de üretim ve testlerinde görev aldığı TÜRKSAT 4B uydusunun yapımı tamamlandı.


TÜRKSAT 4B uydusunun yapımının tamamlanması dolayısıyla Mitsuhishi Electric (MELCO) firmasının Kamakura'daki uydu üretim merkezinde düzenlenen törene Türksat AŞ Genel Müdürü Ensar Gül ile Genel Müdür Yardımcısı Şenol Gülgönül katıldı.


Gül, burada yaptığı konuşmada, Japonya'da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Biz, Japonları uzakta yaşayan akrabalarımız olarak biliyoruz" dedi.


TÜRKSAT 4A ve 4B uydularının yapımı dolayısıyla MELCO ile olan ilişkilerden memnuniyet duyduklarını belirten Gül, 14 Şubat'ta uzaya fırlatılan TÜRKSAT 4A uydusunun yakın zamanda 42 derece doğu boylamında hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.


Yapımı tamamlanan TÜRKSAT 4B uydusunu ise en kısa zamanda fırlatmak ve işletmeye almak istediklerine dile getiren Gül, "Bundan sonra da Türksat AŞ olarak işbirliğimizi sürdüreceğimize inanıyoruz" diye konuştu.


TÜRKSAT...