18 / 05 / 2024

Turksat Macunköy

Turksat Macunköy

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş., Macunköy kampüsündeki binalarının tadilatını ihaleye çıkardı. İhale, 08 Ağustos 2012 Çarşamba günü gerçekleştirilecek

Ankara Macunköy 3’üncü etapta dönüşüm başlıyor!

Planlı ve düzenli yapısıyla ailelerin tercihi olan Yenimahalle ilçesi, özellikle son dönemde belediye eliyle gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleriyle ilgi görüyor. 

Ankara Gimart Outlet Otel 20 Ekim'de satılacak!

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Macunköy Mahallesi'nde İstanbul Yolu üzerinde bulunan Gimart Outlet Otel satışa çıktı. Kapalı teklif usulüyle satılacak otel için son teklif verme tarihi 20 Ekim olarak belirlendi.

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy başvuruları bugün başladı!

Aylık taksitlerin 1.013 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Ankara Yenimahalle Konutları'nda toplam 10 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy başvuruları bugün başladı.

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2. etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ankara Yenimahalle projesinde yer alan toplam 13 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2. etap başvuruları bugün başladı.

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy başvuru dönemi!

3+1 daire seçeneğinden meydana gelen TOKİ Ankara Yenimahalle projesinde 13 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy başvuru dönemi ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Ankara Macunköy başvuru dönemi!

TOKİ Ankara Macunköy projesi kapsamında yer alan 10 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Macunköy başvuru dönemi ise haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Macunköy TOKİ 2.etap başvuru!

TOKİ Ankara Macunköy 2 etap projesinde yer alan 13 adet konut açık satışa sunuluyor. Ankara Macunköy TOKİ 2.etap başvuru işlemleri 24 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy başvuruları!

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy Konutları'nda toplam 10 adet konut açık satışa satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy başvuruları 24 Temmuz'da başlayacak.

Ankara Yenimahalle Macunköy 2. etap TOKİ başvuruları!

Ankara Yenimahalle Macunköy 2. etap TOKİ projesinde yer alan 13 konut satışa sunuluyor. Ankara Yenimahalle Macunköy 2. etap TOKİ başvuruları 24 Temmuz 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

Yenimahalle Park Avenue iletişim!

Yenimahalle Park Avenue iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje lokasyon olarak Kızılay'a 7-8 dakika, Hastane ve Macunköy duraklarına ise 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Kırsal Dönüşüm Çalıştayı geçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen “ Kırsal Dönüşüm Çalıştayı ” İlbank Ankara Macunköy sosyal tesislerinde yapıldı.

Kırsal Dönüşüm Çalıştayı yapıldı!

Kırsal Dönüşüm Çalıştayı yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası A.Ş. iş birliği ile düzenlenen “Kırsal Dönüşüm Çalıştayı” İlbank Ankara Macunköy sosyal tesislerinde yapıldı.

Kırsal Dönüşüm Çalıştayı yapıldı!

İller Bankası A.Ş. ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen Kırsal Dönüşüm Çalıştayı 10 Ocak tarihinde İLBANK Ankara Macunköy Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Turksat Macunköy Haberi

Turksat Macunköy


Verilen ilan şöyle;


TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. MACUNKÖY KAMPÜSÜ BİNA TADİLATI İŞİ İHALESİ

1. Şirket Bilgileri:

a) Adres : Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve isletme

A.Ş,, Konya Yolu 40,km. 06839 Gölbaşı/ANKARA

b) Telefon Numarası 0312 615 30 00

c) Faks Numarası : 0312 499 51 15

d) Web Adresi www.turksat.com.tr

2. ihalenin konusu ve kapsamı, Türksat A.Ş. Macunköy kampüsünde 2 adet idari bina, 2 adet nizamiye binası, 1 adet arşiv binası ve çevre düzenlenmesi, ihale dokümanı kapsamında inşaat işleri, klima sistemleri, elektrik işleri, mekanik işleri, data işleri ve ihale dokümanlarında belirtilen diğer işlerin yapılmasıdır.

3.ihaleye katılma koşulları, idari ve teknik şartnamede belirtilmiş olup katılabilmek için ihale dokümanını Tesisler Yönetim ve Sosyal Hizmetler Direktörlüğünde temin etmek şarttır,

4....