30 / 04 / 2024

Turkuaz Evleri ödeme seçenekleri

Turkuaz Evleri ödeme seçenekleri

4+1 ile 5+1 olarak tasarlanan 340 metrekare büyüklüğündeki Turkuaz Evleri'nde 9.5 metrekarelik sıra dışı bir tavan yüksekliği hayata geçirilmiş. Haberimizde Dilber Nacafi Turkuaz Evleri'ni nasıl tasarladığını anlatıyor.

Sur Yapı İdilia Evleri ödeme seçenekleri!

7 konut bloğu ve 1 ticari bloktan meydana gelen projede toplam 442 adet daire bulunuyor. Sur Yapı İdilia Evleri ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor.

Yenimoda Evleri ödeme seçenekleri!

8 bin 754 metrekare arsa alanda yükselen proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Yenimoda Evleri ödeme seçenekleri kapsamında projede 48 ay vadelendirme sağlanıyor. Projede toplam 145 adet daire bulunuyor.

Ömerli Kasaba 3. Etap Evleri ödeme planı!

Ömerli Kasaba 3. Etap Evleri ödeme planı kapsamında projede yüzde 35 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuyor. Toplam 156 adet daireden oluşan proje İstanbul Çekmeköy Ömerli'de bulunuyor.

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında olan projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Vaditepe Göl Evleri ödeme planı!

Vaditepe Göl Evleri ödeme planına göre projede firma kendi bünyesinde 0 faiz 24 aya kadar vade imkânı ve çeşitli ödeme planları sağlanırken, 120 aya kadar banka faiz oranlarıyla kredi kullanılıyor.

Güverte Evleri ödeme planı!

Cantürk İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 104 adet daire bulunuyor. Güverte Evleri ödeme planına göre yüzde 40 peşin ödeme durumunda 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Referans Güneşli Evleri ödeme planı!

Satışları devam eden Referans Güneşli Rezidans'ta dairelerin alanları minimum 57 metrekare, maksimum ise 232 metrekare olarak dizayn edildi. İşte Referans Güneşli Evleri ödeme planı...

Referans Güneşli Evleri ödeme seçenekleri!

Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika uzaklıkta bulunan Referans Güneşli 161 tane daire ve 32 tane dükkandan oluşuyor. İşte Referans Güneşli Evleri ödeme seçenekleri...

Etna Turkuaz Evleri: Çekmeköy'ün yeni değeri!

İstanbul’un en hızlı değerlenen bölgesi Çekmeköy’de Etna Turkuaz Evleri'nde mutlu sona adım adım yaklaşılıyor. 3 ay sonra yaşamın başlayacağı Etna Turkuaz Evlerinde sizleri modern bir yaşama ve karlı bir yatırıma davet ediyoruz.

Adabahçe Evleri ödeme planı!

Toplam 224 adet daireden oluşan Adabahçe Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İşte Adabahçe Evleri ödeme planı...

Aydın Turkuaz Evleri satış ofisi!

Turkuaz Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Aydın Turkuaz Evleri satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kuşadası Turkuaz Evleri' nde fiyatlar 68 bin Dolar'dan başlıyor!

Süzgeç Yapı imzasıyla yükselen Kuşadası Turkuaz Evleri projesinde toplam 168 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kuşadası Turkuaz Evleri' nde fiyatlar 68 bin Dolar'dan başlıyor.

Concord İstanbul Evleri ödeme planı!

Dailerin alanları minimum 48 metrekare, maksimum ise 129 metrekare olarak belirlenen Kadıköy Concord İstanbul'da 2. etap satışları devam ediyor.İşte Concord İstanbul Evleri ödeme planı...

Turkuaz Evleri ödeme seçenekleri Haberi

Turkuaz Evleri ödeme seçenekleri

Kızımın adını taşıyan, "Turkuaz" Evleri'ni tasarlarken 3 ilham kaynağını esas aldım. Birincisi, İzmir'in marka değerini oluşturan özgürlük, rahatlık ve kendine özgü bohem hayat tarzını yansıtması; ikincisi, Ege'nin kültürel öğelerinden ve sıcak yazlarından kaynaklanan açık ve geçişkenli, gölgelenmeyi sağlayacak mimari ve bitki örtüsü planlaması; üçüncüsü de Akdeniz'in romantik, naturel ve samimi mimari anlatım diline sahip Trovence"e Ege kıyılarından atıfta bulunmasıydı. 

Projeyi, safi büyük kapalı alanlarla kısıtlamadan, açık yeşil alanları, teraslarla ve binayla bir bütün olarak tasarlayıp, bahçenin evlerin içine kadar taşıyacak şekilde tasarladım. 23 villanın yer aldığı ve proje parsel alanı olan 15.557 metrekarenin 12 bin metrekareyi aşan kısmı yeşil alana, 400 metrekareyi aşan kısmı da yüzme havuzu ve su alanlarına ayrılarak, bu alandaki diğer projelerle arasında fark oluşturmuştur. Villalar parsel...