29 / 04 / 2024

Vaditepe Göl Evleri ödeme planı!

Vaditepe Göl Evleri ödeme planı!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Göl Evleri ödeme planına göre projede firma kendi bünyesinde 0 faiz 24 aya kadar vade imkânı ve çeşitli ödeme planları sağlanırken, 120 aya kadar banka faiz oranlarıyla kredi kullanılıyor.



Vaditepe Göl Evleri projesinde toplam 357 adet konut ve 52 adet ticari ünite satışa sunuluyor. Toplam 1.000 kişinin yaşayacağı projenin lansmanı bugün gerçekleşti. 


4 bin konutluk Vaditepe Bahçeşehir projesinin bir halkası olarak yükselen projede dairelerin alanları 69 metrekare ile 234 metrekare alan arasında değişiyor. Projedeki dairelerin teslimleri Eylül 2017'de gerçekleşecek.


Vaditepe Göl Evleri projesi Tem otoyolu başında Kuzey Marmara Otoyolu 3. Havalimanı 3 Köprü ve Kana İstanbul'un muhtemel güzergâhı yakınında yükseliyor. Projedeki daireler göl manzaralı, cadde dükkanları ise ana yola cepheli şekilde tasarlandı.


Vaditepe Göl Evleri projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje toplam 18 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.


Vaditepe Göl Evleri projesinde bay bayan fıtness salonu, kapalı havuz, spor sahaları,mini golf, yürüyüş yollan ve oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları daireler 199 bin TL'den başlıyor. 


Vaditepe Göl Evleri ödeme planı kapsamında 120 aya kadar banka faiz oranlarıyla kredi kullanılırken, firma kendi bünyesinde 0 faiz 24 aya kadar vade imkânı ve çeşitli ödeme planları sağlanıyor. 


Vaditepe Göl Evleri iletişim 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön