28 / 04 / 2024

Vaditepe Göl Evleri kampanyalı ödeme planı!

Vaditepe Göl Evleri kampanyalı ödeme planı!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Göl Evleri kampanyalı ödeme planı kapsamında banka kredisi ile 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen proje Kiptaş imzası ile yükseliyor.



Dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteren Vaditepe Göl Evleri 100 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Projenin teslim tarihi 2017 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.


Lansmanı bugün yapılan Vaditepe Göl Evleri kampanyalı ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlardan oluşuyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri 18 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor. Daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteren proje 4 bin konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçiriliyor. 


TEM Otoyolu'nun başında bulunan Vaditepe Göl Evleri lokasyon olarak Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın mesafede,  Marmaray  ve metro hattannın yanı başında yer alıyor.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında kapalı havuz, spor sahaları, mini golf, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu ve oyun alanları mevcut. Proje 357 konut ve 52 ticari üniteden meydana geliyor. 


Vaditepe Göl Evleri kampanyalı ödeme planı!

Firma bünyesinde 24 ay 0 faiz seçeneği ile konut sahibi olunabilen Vaditepe Göl Evleri'nde banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay banka faiz oranları ile vade yapılabiliyor. 


Vaditepe Göl Evleri satış ofisi adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Vaditepe Göl Evleri satış ofisi iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön