28 / 04 / 2024

Vaditepe Göl Evleri fiyat!

Vaditepe Göl Evleri fiyat!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Kanal İstanbul güzergahına yakın bir bölgede bulunan Vaditepe Göl Evleri fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Projede firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.



Kiptaş tarafından 4 bin konutluk Vaditepe Bahçehir'in 3. etabı olarak hayata geçirilen Vaditepe Göl Evleri teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede 357 daire ve 52 ticari ünite yer alıyor. 


Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergahına yakın konumda olan Vaditepe Göl Evleri İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje 18 bin 500 metrekare arsa, 100 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Vaditepe Göl Evleri fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılan projede banka kredili ödemelerde 120 ay vade imkanı sunuluyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri kapalı havuz, oyun alanları, spor sahaları, mini golf, bay-bayan fitness salonu, yürüyüş yolları gibi ortak yaşam alanlarından oluşuyor. Projede konutların büyüklükleri minimum 69, maksimum ise 234 metrekare olarak tasarlandı. 


Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonların bulunduğu Vaditepe Göl Evleri fiyat listesi 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje  Marmaray  ve metro hattannın yanı başında inşa ediliyor.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri nerede?

Satış ofisi adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir iletişim

Telefon: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön