13 / 06 / 2024

Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi kuruldu

Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi kuruldu

Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Şişli 'de, Kerim Erkiletlioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında İstanbul'daki Altunizade-Bahçelievler ile Konya stadyum şehir hastanesi raylı sisteminin bakanlık tarafından yapılacağını duyurdu.

İbm Raylı Sistemler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbm Raylı Sistemler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Bölükbaş tarafından kuruldu.

4m Turkuaz Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4m Turkuaz Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erzi tarafından kuruldu.

Avrasya Raylı Sistemler Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Avrasya Raylı Sistemler Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Elif Aras tarafından kuruldu.

Hun Turkuaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Turkuaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karaman tarafından kuruldu.

Turkuaz Realty Pazarlama Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Realty Pazarlama Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abedal Allala tarafından kuruldu.

Vezneciler-Sultangazi Raylı sistem hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Vezneciler-Edirnekapı-Eyüpsultan-Gaziosmanpaşa-Sultangazi Raylı sistem hattı Projesine ilişkin 26.10.2020 tasdik tarihli 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı 7 Şubat'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sorunlarını çözmek için  “Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı” gerçekleştirecek. Toplantıda raylı sistemdeki mevcut durum tartışılacak. 

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

YHT ve modern raylı sistemler projeleri TBMM'de!

Şanlıurfa ilinde yüksek hızlı tren ve modern raylı sistemlere yönelik bir proje olup olmadığı ve Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep ve Gaziantep-Şanlıurfa- Mardin hızlı tren hattı projelerine dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri'ye yeni raylı sistem hattı ve havaalanı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kayseri'de yeni raylı sistem hattı ile Havaalanı Projesi ihalesinde son aşamaya gelindiğini bildirdi

Turkuaz Projelendirme İnşaat Elektrik ve Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Projelendirme İnşaat Elektrik ve Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Florya'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Arslan ve Mehmet Burak Üçkardeş tarafından kuruldu. 

Samsun'da raylı sistem doğu ve batı yönlerinde uzatılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, raylı sistem ile ilgili özellikle Atakum ilçesini ikiye böldüğünü belirtti. Demir raylı sistemin doğu ve batı yönünde uzatılacağını da duyurdu...

Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi kuruldu Haberi

Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi kuruldu

Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi 100 bşn TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, Kerim Erkiletlioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi iş konusu;1)   Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere her türlü Elektromekanik sistem hizmetlerini gerçekleştirmek. Örneğin:     1) Her türlü Elektro Mekanik, Endüstriyel Tesis,Raylı Sistem, Sivil ve Askeri projelere ait;     a) Elektrik, Elektronik ve Mekanik Sistemlerin Mühendislik, Müşavirlik ve koordinasyon işlerini yapmak, ihalelere girmek, almak,         devretmek,     b) Elektrik, Elektronik ve Mekanik Sistemlerin projelendirilmesi,malzeme temini ve montajı, alımı, satımı ithali, ihracı, siparişi,         üretimi,üretim için gerekli her türlü ekipman ve tesislerin kurulması ve işletilmesi ve yine Elektrik, Elektronik ve Mekanik...