25 / 07 / 2024

Turkuaz Seramik unicera fuarı

Turkuaz Seramik unicera fuarı

Turkuaz Seramik vitrifiye sektöründe konfor ve şıklığı bir araya getiren tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda katılacak olan Turkuaz Seramik, 3 nolu salondaki 320 numaralı standında ziyaretçileri ile buluşacak.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Handan Derya Ercan: Seramik sektörü teşviki hak ediyor!

Kaleseramik Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Handan Derya Ercan, Yeşilköy CNR EXPO'da başlayan UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nda Türkiye'nin seramik sektöründeki yerini anlattı.

Unicera, bugün kapılarını açtı!

Seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera, bugün kapılarını açtı. 12 Mart’a kadar açık kalacak fuarda yeni koleksiyonlar ve inovatif ürünler tüketiciyle buluşacak.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi, Şafak Barış Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde açıldı.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Turkuaz Seramik ile banyolarda yaz esintisi!

Doğanın değişimi ve yaz mevsiminin gelişiyle yeniden canlanan doğa, günümüzün yeni ev anlayışı ile birleşerek banyo tasarımlarını farklı bir boyuta taşıyor

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Turkuaz Seramik pazar payını yüzde 18'e çıkarmayı hedefliyor!

Kayseri'de Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdiklerini belirten Turkuaz Seramik'in patronu Özkaya, "% 13 olan pazar payımızı 18'e çıkaracağız" dedi

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

Turkuaz Seramik unicera fuarı Haberi

Turkuaz Seramik unicera fuarı

Vitrifiye sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Turkuaz Seramik banyolarda trendleri belirlemeye devam ediyor. İddialı ve özgün ürünleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan Turkuaz Seramik, bu yıl 28.’si düzenlenen ve Türkiye’nin önde gelen seramik markalarının katıldığı Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ürünlerini sergileyecek. Firma, inovasyon ve fonksiyonelliği buluşturan geniş ürün yelpazesi ile fuarın iddialı firmaları arasında yer almayı hedefliyor.


Turkuaz Seramik Marka ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Rabia Özkaya Aslaner, Unicera’nın hem seramik hem de vitrifiye firmaları için çok önemli bir etkinlik olduğunu belirtti. Fuar için hazırlıklarının devam ettiğini belirten Aslaner, Bu sene de Unicera’nın yıldızı Turkuaz Seramik olacağını söyledi. Aslaner sözlerine şöyle devam etti; “Unicera bizim sektörümüzün lokomotiflerinden biri. Uluslararası rekabet gücünün sergilendiği önemli oluşumların başında yer alıyor. Turkuaz Seramik olarak...