18 / 05 / 2024

Turkuazoo satış

Turkuazoo satış

2009 yılında 17 milyon euro’luk bir yatırımla Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de faaliyete geçen Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo Merlin Entertainments tarafından Global Aquariums firmasından satın alındı...

Forum Turkuazoo 2015 giriş ücreti!

Merlin Enternatainments tarafından satın alınması ardından adı Sea Life Akvaryum olarak değiştirilen ve 7 Ocak'ta açılacak olan Forum Turkuazoo 2015 giriş ücreti kısmından önce akvaryumdan biraz bahsedelim.

Merlin Enternatainments Turkuazoo'yu Sea Life Akvaryum yaptı!

Türkiye'nin ilk akvaryumu Turkuazoo; Avrupa'nın en büyük dünyanın ise ikinci büyük etkinlik alanı yönetici Merlin Enternatainments tarafından satın alındı. Sea Life olarak anılan akvaryum 7 Ocak'ta açılacak...

Merlin Entertainments, dev akvaryum Turkuazoo’yu satın aldı!

2009 yılında 17 milyon euro’luk bir yatırımla Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de faaliyete geçen Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo Merlin Entertainments tarafından Global Aquariums firmasından satın alındı...

Merlin Entertainments Bayrampaşa Turkuazoo akvaryumu satın aldı!

Merlin Entertainments Direktörü Glenn Earlam satış hakkında "İstanbul hızla büyüyen turistik bir şehir ve önemli yerel pazar. Merlin olarak amacımız Turkuazoo Akvaryum'u dünyaya açmak olacak" diye konuştu..

Milli Emlak`tan satılık 10 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir ve İzmit'te Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 10 arsa!

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Turkuazoo satış Haberi

Turkuazoo satış

Avrupa’nın en büyük eğlence firması Merlin Entertainments, 2009 yılında 17 milyon euro’luk bir yatırımla Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de faaliyete geçen Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo’yu Hollanda merkezli Global Aquariums firmasından satın aldı


Madame Tussauds Balmumu müzesi, Legoland, London Eye, Dungeons ve tüm dünyada 45 farklı akvaryumu bulanan ve yılda 14 milyon ziyaretçi sayısı ile dünyanın en büyük akvaryum markası olan Sea Life’ın da sahibi olan Merlin, Turkuazoo’yu da satın alarak Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı. Merlin, Disneyland’dan sonra dünyanın ikinci büyük eğlence markası.



Yeni markalar gelebilir

Merlin’in Avrupa’nın en canlı ve kalabalık şehri İstanbul’daki ilk yatırımı olan Turkuazoo Akvaryum, aynı zamanda Merlin’in İstanbul’u yakından tanıyarak bünyesinde bulundurduğu diğer markalarıyla yapacağı yatırımlar için de fırsat doğurdu.

Global Aquariums CEO’su Mark Taylor, “2009 yılında...