17 / 05 / 2024

turkuvaz medya grubu

turkuvaz medya grubu

Turkuvaz televizyon ve radyonun yüzde 25 hissesinin tüm hak ve vecibeleri ile Lusail International Media Company tarafından Zirve Holding AŞ' ye devrine ilişkin başvuru yapıldı.

Yabancılara verilen oturum izni uzatılıyor!

Turkuvaz Yayın Grubu'nun düzenlediği geleneksel zirvede Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yabancılara verilen oturum izninin uzatılacağını söyledi...

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Bakan Pakdemirli'den açıklama geldi: Çiftçiye kolaylık sağlanacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Turkuvaz Medya Grubu'nun amiral gemisi Sabah Gazetesi'nin Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde düzenlediği 1. Türkiye Çiftçi Zirvesi'nde konuşarak sözleşmeli üretimle ilgili yasa tasarısının Meclis'te olduğunu açıkladı.

Türk müteahhitleri Çinlilerle yarışıyor!

Türkiye 2023 Zirvesi Turkuvaz Medya Center’da gerçekleştirildi. Üç bakan, bürokratlar ve iş dünyasından çok önemli isimlerin katıldığı Zirvede Cumhuriyetin 100’üncü yılının kutlanacağı 2023’e ait hedefler konuşuldu...

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan gurbetçilere özel indirim!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor.  

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Aydın Doğan Londra'dan 46 milyon sterline bina aldı!

Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan 46 milyon Sterlin'e Londra'da bina aldı.

2023’ün yol haritası çizildi!

Turkuvaz Medya’nın, 29 Ekim’de açılacak Yeni Havalimanı’nda düzenlediği “Hedef 2023, Büyük Türkiye Zirvesi”nde bir araya getirdiği siyaset ve iş dünyası, 2023 vizyonu doğrultusunda yol haritasını masaya yatırdı.

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Ağaoğlu'nun yeni dijital ve sosyal medya ajansı great oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medya iletişimini Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan great’e emanet etti.

Ergün Turan: İnşaat sektörü ileriye gitmeli!

SABAH gazetesinin düzenlediği 'Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın ardından Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ın ev sahipliğinde inşaat sektörünün dev isimleri akşam yemeğinde bir araya geldi.

Sabah Gazetesi Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün Turkuvaz Medya Grubunu yeni stadı Vodafone Arena'da ağırladı.Orman, Beşiktaş'ın yeni yuvası hakkında Turkuvaz Medya ailesine bilgi verdi.

turkuvaz medya grubu Haberi

turkuvaz medya grubu

Turkuvaz televizyon ve radyonun hisselerinin yüzde 25'inin Zirve Holding'e devir işlemi için Rekabet Kurumuna başvuruda bulunuldu. 


Kurumun internet sitesinde yapılan duyuruya göre, Turkuvaz Aktif Televizyon Prodüksiyon AŞ ile Turkuvaz Radyo Televizyon, Haberleşme ve Yayıncılık AŞ'nin her birinin sermayesinin yüzde 25 hissesinin tüm hak ve vecibeleri ile Lusail International Media Company tarafından Zirve Holding AŞ'ye devrine ilişkin başvuru...