28 / 04 / 2024

Türkyol Yapı

Türkyol Yapı

Türkyol Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Kara tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz 2013 tarihinde Büyükçekmece Bölgesi'nde kuruldu

Eldağ İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eldağ İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Özel ve Muhammed Karadağ tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk Yapı Sektörü 2017 toplantısı 28 Şubat'ta!

Türk Yapı Sektörü 2016 Analizleri ve 2017 Öngörüleri toplantısı 28 Şubat günü saat 10:00 ile 12:30 arasında gerçekleşecek. Toplantıda ekonomistler Türk yapı sektörünü değerlendirecek.

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara yöneldi!

İDDMİB Başkanı Mertöz, “Türk yapı malzemeleri sektörünün ihracat pazarlarını artırması için sadece ihracat gerçekleştirdiğimiz ülkelerdeki Türk müteahhitlerine değil, o ülkelerdeki yerel firmalara da satış yapmalıyız” şeklinde konuştu.

Bursa Doğancı Barajı'na yol ve tünel yapılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, yaptığı yazılı açıklama ile 'Doğancı Barajı Yol ve Tünel Yapım İşi' nin detaylarını açıkladı.

Fidan Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fidan Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Fidan imzasıyla 100 bin TL sermaye ile bugün Avcılar'da kuruldu.

Ekonomistle Türk Yapı Sektörü Raporu'nu değerlendirecek!

Türk Yapı Sektörü Raporu 2016 açıklanıyor. Ekonomistler raporu değerlendirecek. 28 Şubat Salı günü etkinlik düzenlenecek.

Niğde'deki tarihi bir kilisenin kütüphane yapılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de bulunan tarihi bir kilisenin çocuk kütüphanesi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mersin Silifke-Mut arasına duble yol ve 10 tünel yapılacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Erdemli-Ayrancı yolunun ilk etapta Erdemli çıkışından itibaren 10 kilometrelik bölünmüş yol olacağını, Silifke-Mut arasına da duble yol ve 10 tünel yapılacağını belirtti.

Yalıtımsa Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıtımsa Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alpaslan Masır tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Türk yapı sektörü Ekim’de Ankara’da buluşuyor!

Türk yapı sektördeki son gelişmelerin ve en yeni teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Amasya Suluova'da Z-Kütüphanelerin yapımına başlandı!

Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk ve orta dereceli okullara yapılacak üç "Z-Kütüphane"nin (zenginleştirilmiş kütüphane) yapımına başlandı.

Nallıhan Kuş Cenneti için iki yeni tünel yapılıyor!

Nallıhan ilçesini Ankara’ya bağlayacak bölünmüş yolun geçeceği güzergahta bulunan Nallıhan Kuş Cenneti'nin etkilenmemesi için iki tünel yapılıyor.

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Tümeroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Türkyol Yapı Haberi

Türkyol Yapı

Türkyol Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Kara tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da kuruldu. Türkyol Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat işlerini yurt içinde ve yurt dışında yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Türkyol Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, E-5 K.Yl.ÜZ. İSt. Quetlet Pr. AVM. Firuze Sokak, Kat:3...