04 / 05 / 2024

türsab diyarbakır faaliyetleri

türsab diyarbakır faaliyetleri

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Diyarbakır'da hayata geçirdikleri 21. Bölge Müdürlüğü kapsamında 25 bin kişilik istihdamın da önünü açtıklarını belirtti. TÜRSAB'ın bölgedeki faaliyetleriyle Diyarbakır'daki turizm gelişiminin artacağını söyledi.

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

Diyarbakır'daki tarihi Borsa Han kamulaştırılarak restore edilecek!

Diyarbakır Sur'daki 19. yüzyıl Osmanlı eserleri arasında yer alan Borsa Han, kamulaştırılarak restore edilecek.

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Diyarbakır için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Diyarbakır Fuat Sezgin İl Halk Kütüphanesi açıldı!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan 42 yıllık binanın yetersiz olması nedeniyle İl Halk Kütüphanesi için 10 bin metrekarelik alanda yeni bina inşa edildi.

FuzulEv Diyarbakır'da 2. şubesini hizmete açtı!

FuzulEv, şube ağını geliştirmeye devam ediyor. FuzulEv, Diyarbakır'da ikinci şubesini hizmete açtı.

Diyarbakır Silvan için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır ili Silvan ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Kızılay'ın Diyarbakır'daki gayrimenkulü aşevine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Sur ilçesi, Dicle Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Diyarbakır'da acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır'da yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesi 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2019 başvuru şartları ve detayları neler? İşte Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu TOKİ 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla....

Diyarbakır'da 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Diyarbakır İli, Bağlar İlçesi, Kaynartepe Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 8 milyon 102 bin 53 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Diyarbakır ve Bingöl'de 8 ilçede kamulaştırma yapılacak!

Diyarbakır ve Bingöl'de 8 ilçede Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

türsab diyarbakır faaliyetleri Haberi

türsab diyarbakır faaliyetleri

Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Diyarbakır’da faaliyete geçirdikleri 21. Bölge Müdürlüğü’nün bölgede turizmin gelişmesini motive edeceğini ve 25 bin kişilik istihdamın önünü açacağını söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in ricasiyle bölge müdürlüğünü oluşturduklarını belirten Ulusoy, şöyle konuştu:

“Türkiye’nin her noktasının turizmden pay almasını amaçlıyoruz. Turizmin geliştirilmesi, istihdamın artırılması ve bölgede işsizliğin azaltılması için önemli oranda katkımız olacak. Bölge; tarihi, doğal ve kültürel olarak önemli turizm potansiyeline sahip. Mardin, Urfa ve Diyarbakır’ın eski ihtişamlı günlerine dönmesiyle turizm alanında önemli gelişmeler sağlanacak. Bölgede turizmin gelişmesiyle 25 bini doğrudan olmak üzere toplamda 2.5 milyon kişi bu gelişmeden olumlu etkilenecek. Buralarda yepyeni kent otelleri kuruluyor. Kıyılarda otel yapılması yerine buralarda otel yapılmasını önemsiyoruz.”


‘Motive edecek’


TÜRSAB’ın merkez ve şubeler dahil olmak üzere toplam 7...