07 / 05 / 2024

turyap icra

turyap icra

Gayrimenkul pazarlama sektörünün önemli isimlerinden TURYAP icradan satıldı. Markanın yeni sahibi  Çevtaş Çevre Teknolojisi Ticaret AŞ oldu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Bilge Özdemir, Turyap'ın icra kurulu üyesi oldu!

Gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlerle sektöre yön veren Turyap, gayrimenkul projelerinde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Bilge Özdemir ile el sıkıştı.

Kiracıya icra takibi dilekçesi!

Taşınmaz mal kiralamalarında kiraya veren, kiranın ödenmesi ile birlikte aynı zamanda tahliyesini de istiyorsa, ilamsız tahliye takibi yapması gerekiyor. İşte kiracıya icra takibi dilekçesi örneği..

TURYAP 30'uncu yaşını kutluyor!

16 Ekim 1985 yılında kurulan TURYAP, geride bıraktığı 30 yılda birçok ilklere imza attı. Türkiye’nin ilk markalı emlakçılık franchise sistemini kurdu ve temsilcilerinden bugüne kadar cirodan pay almayarak sektöre büyük katma değer sağladı.

Fahrettin Yahşi: TURYAP’la işbirliği yapmaktan memnunuz!

Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin YAHŞİ, ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışı için TURYAP’la işbirliği yapmaktan oldukça memnun olduklarını söyledi.

TOKİ müzayedeleri TURYAP'ta!

TOKİ'nin açık artırma ile gayrimenkul satış ihalesini kazanan TURYAP, 2 yıl daha müzayedeleri düzenleyecek. TOKİ'ye ait konut, arsa ve iş yerlerini açık artırma ile satışa sunacak.

TURYAP, TOKİ ihalesini kazandı!

TURYAP, Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ)'nin birçok ilde bulunan taşınmazlarının açık artırma yöntemiyle satışını yapmaya devam ediyor.

TOKİ'nin gayrimenkul müzayedeleri 2 yıl daha TURYAP'ta!

Türkiye'nin en köklü ve yaygın emlak organizasyonu TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin gayrimenkul açık artırma ihalesini kazanarak 2 yıl süre ile müzayedelere ev sahipliği yapacak.

İcra ve iflas harçları 2015!

İcra ve İflas harçları, her sene yeniden belirleniyor. 2015 yılında uygulanan Yargı Harçları listesine göre, icraya başvurma harcı 27,70 TL olarak belirleniyor. İşte diğer icra ve iflas harçları 2015..

Sözlü kira sözleşmesi icra takibi!

Kiranın ödenmemesi, mal sahibine tahliye etme hakkını doğuruyor. Bu tahliye icra takibi ile de yapılabiliyor. Peki, sözlü kira sözleşmelerinde durum değişir mi? Sözlü kira sözleşmesi icra takibi nasıl olur?

TURYAP genel müdürlük kadrosu için çalışma arkadaşları arıyor!

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP, genel müdürlükte görevlendirmek üzere yeni çalışma arkadaşları arıyor. TURYAP’tan yapılan açıklamaya göre, yeniden yapılanma çerçevesinde, genel müdürlük ekibi güçlendirilecek.

ATO borcunu ödemeyen 28 bin üyesine icra takibi başlattı!

Ankara Ticaret Odası (ATO), Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın genelge ve yazıları uyarınca zaman aşımına uğrayacak olan ve aidatlarını ödemeyerek askıya alınan yaklaşık 28 bin üyesine icra takibi başlattı.

En İyi Gayrimenkul Müzayedesi Avrupa 2015 Ödülü TURYAP'ın!

Dünyanın saygın finans dergilerinden Capital Finance International (CFI), En İyi Gayrimenkul Müzayedesi – Avrupa 2015 Ödülü’ne TURYAP’ı layık gördü.

turyap icra Haberi

turyap icra

Türkiye genelinde 300'e yakın bayisi olan TURYAP’ın icraya konu olmasının yanı sıra yüklü miktardaki bir borç-alacak sorunu bulunuyor.  Hürriyet'te yer alan habere göre; İstanbul 25. İcra Müdürlüğü’ndeki dosyaya göre, Çevtaş AŞ, Ankara’daki bir gayrimenkul projesi sebebiyle TURYAP’tan alacaklı duruma geldi.

Senetlerin ödemesi yapılmadı 

Yürütülen görüşmelerin ardından borcun ödenmesi konusunda taraflar anlaştı. Turyap Yapı Sanayi Ve Tic. AŞ’nin borçlu olarak göründüğü 9 yılda şirket sahibi Azmi Zeki Sarıbay da kefil oldu. Ancak senetlerin ödemesi yapılmadı. Bu kez, Çevtaş avukatları TURYAP markasına da haciz koydu. TURYAP markasının icradan satışı için başvuruda yapıldı. TURYAP tarafı takibe itiraz etse de Çevtaş’ın 19 milyon lira alacaklı olduğu kesinleşti. 

Yarı fiyatına satış 

Beş sene kadar sonra süreç kesinlik kazandı. İcra müdürlüğü, markanın satışı için 15 Ekim’e gün belirledi. Marka...