16 / 05 / 2024

turyap toki gayrimenkul müzayedeleri

turyap toki gayrimenkul müzayedeleri

Türkiye'nin en köklü ve yaygın emlak organizasyonu TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin gayrimenkul açık artırma ihalesini kazanarak 2 yıl süre ile müzayedelere ev sahipliği yapacak.

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gürkan Karabulut tarafından kuruldu.

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Milli Emlak ve TOKİ 43 ilde 1.520 gayrimenkulü satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile TOKİ, 2021'in son günlerinde hazine arazilerinin satışını hızlandırdı. Her iki kurum 43 farklı şehirdeki 1.520 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

TURYAP'tan icradan satış açıklaması!

36 yıllık köklü geçmişe sahip olan Türkiye'nin ilk ve en büyük yerli gayrimenkul pazarlama şirketi TURYAP icradan satış haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

TURYAP icradan satıldı! 

Gayrimenkul pazarlama sektörünün önemli isimlerinden TURYAP icradan satıldı. Markanın yeni sahibi  Çevtaş Çevre Teknolojisi Ticaret AŞ oldu.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Turyap 35 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü firmalarından biri olan TURYAP’ın markası icradan satışa sunuluyor. Ünlü marka için belirlenen bedel 35 milyon TL.

Turyap'ın icradan satışı iptal edildi!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü şirketlerinden Turyap'ın geçtiğimiz günlerde basında icradan satılacağı yönünde haberler yapılmıştı. Hukuka uygun olmadığına karar verilen ihale yapılmadı. Turyap konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

İzmitli Gayrimenkul Danışmanı Kadir Keskinoğlu vefat etti!

İzmit TURYAP Yahya Kaptan Temsilcisi'nin Gayrimenkul Danışmanı ve Türk Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) üyesi olan 43 yaşındaki Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat etti.

TOKİ, Park Mavera 3 için ihraç ettiği gayrimenkul sertifikalarını ödedi!

TOKİ tarafından Park Mavera 3 projesi kapsamında ihraç edilen TRNTOKI00011 ISIN kodlu Gayrimenkul Sertifikalarının tali ediminde konutların satışından elde edilen fon ve fonun getirisi, yatırım kuruluşlarının hesaplarına aktarıldı...

TURYAP, yabancı alıcılara hem satış hem rehberlik yapacak!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul alan yabancı alıcılara vatandaşlık verileceği kararı yabancı yatırımcıların gözünü Türkiye'ye çevirmesini sağladı. Türk firması TURYAP gelen talebe cevap vermek için Türkiye'ye yatırım yapacak yabancılara hem satış hem de rehberlik yapacak. 

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

turyap toki gayrimenkul müzayedeleri Haberi

turyap toki gayrimenkul müzayedeleri

TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin birçok ilde bulunan taşınmazlarının açık artırma yöntemiyle satışını yapmaya devam ediyor. TOKİ’nin açık artırma ile gayrimenkul satış ihalesini 2014’te kazanan TURYAP, bu yıl yenilenen ihale ile 2017 yılına kadar müzayede organizasyonlarını sürdürecek. TOKİ’ye ait konut, arsa ve iş yerlerini açık artırma ile satışa sunacak.


TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay gelişmeler ile ilgili şunları dile getirdi: ‘‘Mayıs 2014’ten bu güne TOKİ için yaptığımız gayrimenkul müzayedelerinde 115 Milyon TL’lik satış gerçekleştirdik. İngiltere merkezli Capital Finance International dergisi tarafından Avrupa 2015 - En İyi Gayrimenkul Müzayedesi ödülüne layık görüldük. Gayrimenkul müzayedelerinde gösterdiğimiz başarıyı Türkiye genelinde 400’e yakın temsilciliklerimizle istikrarlı bir şekilde devam ettireceğimize inanıyoruz.’’


Taksitle Ödeme Avantajı

TOKİ müzayedelerinde alıcılara kolay ödeme seçenekleri ve uygun vadelerle taksit imkanı...