16 / 05 / 2024

tüsiad cizre otel

tüsiad cizre otel

Doğu ve Güneydoğu Ekonomi ve Kalkınma Zirvesi'ne katılan TÜSİAD üyeleri Cizre'ye 20 milyon TL'ye 5 yıldızı otel yapacaklarını söyledi...

Otel doluluk oranları 2022 yılında yüzde 28 arttı!

TÜROB tarafından açıklanan resmi verilere göre, 2022 yılında Türkiye genelinde otel doluluk oranları yüzde 66,7'ye çıktı. Mega kent İstanbul doluluklarda, Antalya ise oda fiyatlarında genel ortalamayı yükselten kentler oldu.

Bu fiyatları gören, seyahate çıkmaktan vazgeçer!

Tıpkı başlıkta da vurgulandığı gibi, bu fiyatları gören seyahate çıkmaktan vazgeçer. Çünkü Türkiye’de otel konaklama ücretlerinin fiyatları inanılmaz arttı.

Milyonların gözü asgari ücret zammında! Çok konuşulacak patronlar kulübü TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması!

Milyonların gözü yapılacak asgari ücret zammında iken, TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması geldi. İşte detaylar!

Dolarda kıyamet tarihi açıklamasından sonra TÜSİAD'dan 'patlama' uyarısı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun geçtiğimiz Cuma günü 'finansal piyasayaları destekleyici' diyerek aldığı kararlar sonrası doların seyri ve bundan sonra varacağı yer hakkında TÜSİAD'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

Doların gözü bu kararda! TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç FED’in alacağı faiz kararını açıkladı

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç bu hafta ABD’de gerçekleşecek FED toplantısına dair beklentilerini açıkladı.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

Turistik oteller yabancıların eline geçebilir!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Bir iki yıl kazanç kötü olabilir. Ama otel orada duruyor. Eğer siz turizmcileri desteklemezsiniz, maalesef bu oteller üç otuz paralara, çok düşük paralara kendi yatırımcısının dışındakilerin ellerine geçebilir" dedi.

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan ortak açıklama: Türkiye’nin önceliği fiyat istikrarı!

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan yapılan ortak açıklamada, “Fiyat istikrarı sağlanmadan ekonomide başlayan canlanma kısa süreli olur” denildi.

Almanya'daki Türklere Doğru isimli otel 3.6 milyon euroya satılıyor!

Almanya'nın güney eyaleti Bavyera'nın yukarı Salzberg bölgesinde ve Hitler’in karargahı 'Kartal Yuvası’nın yanında bulunan 'Türklere' isimli otel 3.6 milyon euro fiyatla açık artırmaya çıkarılıyor...

TÜSİAD deprem yaralarının sarılması ve iflasların önlenmesi için çalışmalar yapacak!

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski, deprem yaralarının sarılması, işsizlik ve iflasların önlenebilmesi için çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

tüsiad cizre otel Haberi

tüsiad cizre otel

Barış süreciyle birlikte Doğu ve Güneydoğu'da yatırım yapmaya hazırlanana TÜSİAD, yeni yatırımı açıkladı. TÜSİAD, 20 milyon TL'ye Cizre'de 5 yıldızlı otel inşa edecek. Otelin işletmeciliği ise Koç Grubu markası Divan...