17 / 05 / 2024

tüsiad cizre

tüsiad cizre

Teşvik paketinin geçerli olduğu bir dönemde Güneydoğu'ya yatırım adına temaslarda bulunmak üzere TÜSİAD üyeleri ve bir çok holdingin patronu bugün Cizre'de toplanacak...

Milyonların gözü asgari ücret zammında! Çok konuşulacak patronlar kulübü TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması!

Milyonların gözü yapılacak asgari ücret zammında iken, TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması geldi. İşte detaylar!

Dolarda kıyamet tarihi açıklamasından sonra TÜSİAD'dan 'patlama' uyarısı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun geçtiğimiz Cuma günü 'finansal piyasayaları destekleyici' diyerek aldığı kararlar sonrası doların seyri ve bundan sonra varacağı yer hakkında TÜSİAD'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Doların gözü bu kararda! TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç FED’in alacağı faiz kararını açıkladı

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç bu hafta ABD’de gerçekleşecek FED toplantısına dair beklentilerini açıkladı.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

MÜSİAD: Türkiye ekonomisi sadece döviz kuruna indirgenerek değerlendirilemez!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte MÜSİAD'ın o açıklaması...

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan ortak açıklama: Türkiye’nin önceliği fiyat istikrarı!

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan yapılan ortak açıklamada, “Fiyat istikrarı sağlanmadan ekonomide başlayan canlanma kısa süreli olur” denildi.

Cizre'de bombalanan emniyet binası parka dönüştürülüyor!

Şırnak Cizre'de PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu ağır hasar alan emniyet binasının bulunduğu alana Şehitler Anıtı ve Parkı yapılıyor.

Türk Kızılay'ın Cizre'deki gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şırnak ili, Cizre ilçesi, Dicle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürecek.

TÜSİAD deprem yaralarının sarılması ve iflasların önlenmesi için çalışmalar yapacak!

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski, deprem yaralarının sarılması, işsizlik ve iflasların önlenebilmesi için çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

TÜSİAD'dan vergi düzenlemesi açıklaması!

Türk sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), vergi düzenlemelerinin, ekonominin ve kamusal yaşamın en önemli konularından olduğuna dikkat çekti.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

MÜSİAD Suriye'de ofis açtı!

MÜSİAD Suriye'nin Azez kentinde şube açtı, MÜSİAD, bu adımla Türkiye ve Suriye'deki iş adamları arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. 

tüsiad cizre Haberi

tüsiad cizre
Türkiye Sanayiciler ve İş adamları üyelerinin ve Türkiye'nin önde gelen holdinglerinin patronlarının katılacağı toplantı, Şırnak Cizre'de düzenleniyor. Bugün gerçekleşecek toplantıda TÜSİAD üyeleri, bölgede yatırım için adım atacak. İstanbul'da gelecek üyeler ise yapacakları yatırımları bu toplantıda...