06 / 05 / 2024

Tüttüt Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi

Tüttüt Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi

Tüttüt Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi Erkan Bektaş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Epsilon Teknolojik Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Teknolojik Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük markalı konut üreticileri arasında yer alan DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Eyüpoğlu ve Mustafa Davut Öğüt tarafından kuruldu.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gündede tarafından kuruldu.

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Tek Mall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tek Mall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Rahmi Tüylüoğlu tarafından kuruldu.

Mandel Tarımsal Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mandel Tarımsal Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Cihangir Kılıç ve Levent Selahatt Pınar ortaklığında kuruldu.

Alyabiotech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyabiotech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Erdoğan tarafından kuruldu.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Uysal ortaklığında kuruldu.

Tüttüt Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Tüttüt Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi

Tüttüt Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Erkan Bektaş tarafından kuruldu. 

Tüttüt Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü insaat yapımı, alısveris merkezi, lojistik merkezi, turizm konaklama tesisi, ofis, saglık egitim, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu,fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının insaatı, kamuya ait binaların insaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdısıtaahhüt, taseronluk hizmetleri, 2-Her türlü ulasım tesisleri, kara ve demiryolları v.b altyapı insaatları, tersaneler, havaalanları ile bunlara baglı yardımcı üniteler insaa etmek, insasını taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak bu islerle ilgili her türlü projenin mühendislik hizmetlerini ve müsavirlik hizmetlerinin gerçeklestirilmesi, 3-Resmi, özel Kurum ve kuruluslara...