20 / 05 / 2024

TUV-HESSEN

TUV-HESSEN

Dünyadaki enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 40’ı ve su tüketiminin ise yüzde 30’u binalardan kaynaklanıyor. Yeşil binaların çevre dostu ve sürdürülebilir konsepti bu verilere dayanarak ortaya çıkıyor ve diğer binalardan farklılaşıyor....

Almanya, ev alan Türklere 30 bin Euro verecek! Ucuz kredi ve vergi muafiyeti de var!

Almanya’da Hessen Eyaleti, genç çiftleri konut sahibi yapmak için 'ilk evini alanlara' ev ödeneği sağlayacak. Evli ve iki çocuklu bir çift, konutu ortak aldıklarında 20 bin Euro, 18 yaşının altındaki her çocuk için 5 bin Euro, toplam 30 bin Euro alabilecek. 

Sahip olduğu evi komşularına bağışladı!

Almanya'nın Hessen eyaletinde önceki yıl hayatını kaybeden Renate Wedel isimli yaşlı kadın sahip olduğu ev ve mülklerini komşularına bağışladı.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Hasanoğlu MÜSİAD Hessen'de 4 projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlediği gayrimenkul fuarına katılıyor. Şirket fuarda, 4 önemli projesinin tanıtımını yapacak.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Bbz Hessen Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbz Hessen Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Özer,  Önder Yılmaz ve Hakan Ayverdi ortaklığında kuruldu. 

İstanbul'da en düşük konut fiyatı Esenyurt'ta!

Türkiye Veri İşleme Merkezi'nin (TUVİMER) araştırmasına göre İstanbul'da ortalama en düşük konut metrekare fiyatı 2 bin 204 ile Esenyurt olarak açıklandı. 

İstanbul'da 2017'de 102 milyar liralık konut satıldı!

TUVİMER araştırmasına göre geçen yıl İstanbul'da 101 milyar 745 milyon 210 bin lira değerinde 26,1 milyon metrekarelik konut satışı gerçekleştirildi. 

Almanya İnşaat ve Emlak Fuarı başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi tarafından, Almanya'nın Offenbach kentinde düzenlenen "İnşaat ve Emlak Fuarı" başladı.

MÜSİAD Hessen, Almanya'da İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi, 21-22 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Offenbach kentinde İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek...

TUV-HESSEN Haberi

TUV-HESSEN


Çevreci belediye anlayışıyla enerjinin bilinçli tüketilmesi konusunda halkı bilgilendirmek,enerji kaynaklarının tükenebilirliğini anlatmakve enerji tüketiminde tasarruf olgusunu vurgulamak amacıyla “Mobil Enerji Tırı” projesini de hayata geçiren Sancaktepe Belediyesi, yeşil bina sertifikasını Türkiye’de almaya hak kazanan “ilk ve tek” belediye oldu.


Bu belgeyi vermeye yetkili olan TUV-HESSEN, ROYALCERT Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri Genel Müdürü PatrickDougherty’inbizzat Türkiye’ye gelerek Sancaktepe Belediye Başkanı Sayın İsmail Erdem’e “Mobil Enerji Tırı”ndasertifikayı teslim etti.


SANCAKTEPE SOKAKLARINDA “GEZİCİ ÇEVRE MÜZESİ”


Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem; “Bugün burada Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yeşil bina sertifikası alan ilk ve tek belediye olmanın gururunu yaşıyoruz. Enerji Tasarrufuna yönelik yeni bir başlangıç yapmış olduk. Çünkü enerji bir ülkenin geleceğidir. Dünyada ki enerji kaynaklarının kısıtlı olduğunu unutmamamız ve ülkemizdeki enerji kaynaklarını gelecek nesillerin istikbali için garanti...