04 / 05 / 2024

Tüyap İnşaat Fuarı

Tüyap İnşaat Fuarı

ADANA Kamu Müteahhitleri Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana'nın son yıllarda fuarcılıkta Türkiye'de önemli marka şehirlerden biri olduğunu söyledi. Mustafa Karslıoğlu, Tüyap İnşaat Fuarı'nın Adana için önemli bir şans olduğunu vurguladı.

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Çekmeköy’de yapıldı. 

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile A.Muhammet Örs tarafından kuruldu.

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efeoğlu tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Tüyap İnşaat Fuarı Haberi

Tüyap İnşaat Fuarı

ADANA Kamu Müteahhitleri (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana'nın son yıllarda fuarcılıkta Türkiye'de önemli marka şehirlerden biri olduğunu söyledi. Mustafa Karslıoğlu, fuarcılığın önemli bir olgu olduğunu belirterek, "Tabi fuarcılık öyle bir sene, iki sene içinde gelişen şeyler değil. Adana da özellikle son yıllarda fuarcılıkta Türkiye'de önemli marka şehirlerden birisi olmuştur. Onun için fuarcılık anlayışına Adana, yabancı bir şehir değil. Ama bir kopukluk olmuş belki. Bir de eski fuarları panayırcılık mantığından kurtarıp, günümüz fuarcılık anlayışına getirmek lazım. Bu süreçte TÜYAP yönetiminin oldukça takdire şayan gayretleri müteşebbisler olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Bu ivmenin artarak devam edeceğine inanıyoruz." dedi. Mustafa Karslıoğlu, Tüyap İnşaat Fuarı'nın kendileri için önemli bir şans olduğunu vurguladı. 


Hürriyet Adana İnşaat Fuarı...