02 / 05 / 2024

Tüylüoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Unlu Mamüller Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tüylüoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Unlu Mamüller Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tüylüoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Unlu Mamüller Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Tüylüoğlu ve Cevat Tüylüoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Altunlar Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Altunlar Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Altun tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tayfun Memişoğlu tarafından kuruldu.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Omaroğlu tarafından kuruldu.

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Foxtons Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foxtons Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bedrettin Türk tarafından kuruldu.

Ganita Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ganita Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arif Kanitoğlu tarafından kuruldu.

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’te 800.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarık Gaber Farea ve Muneer Alavadhi ortaklığında kuruldu.

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Ecem Komsuoğlu Uslu tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Unlu Mamüller Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Tüylüoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Unlu Mamüller Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tüylüoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Unlu Mamüller Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Tüylüoğlu ve Cevat Tüylüoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. Tüylüoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Unlu Mamüller Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tüylüoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Unlu Mamüller Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Osmangazi Caddesi,...