01 / 05 / 2024

TUYUP Proje Uzmanı Murat Çağatay

TUYUP Proje Uzmanı Murat Çağatay

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Avrupa Birliği 'nin desteklediği ile Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi (TUYUP) kapsamında Bursalı turizmciler bilgilendirildi.

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Proje Finansmanı Akademisi başlıyor!

Proje Finansmanı Uzmanı Fatih Kuran ile Proje Finansmanı Akademisi Kasım ayında online olarak başlıyor.

Proje Finansmanı Akademisi Kasım’da başlıyor!

Proje Finansmanı Uzmanı Fatih Kuran ile Proje Finansmanı Akademisi Kasım ayında online şekildebaşlıyor.

Tarabya Life Evleri teslim tarihi!

11 blokta 256 konuttan meydana gelen Tarabya Life Evleri teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. Proje Uzman-Svot Yapı Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey'de kura çekilişi yapıldı!

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde inşa edilen 394 konut kurayla hak sahiplerine dağıtıldı. TOKİ Proje Uzmanı Süleyman Hilmi Önal, yerel yönetimlerle kentsel yenileme yürüttüklerini vurguladı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi yapıldı!

Gökçebey ilçesinde yapımı devam eden 394 konutun hak sahipleri kura ile tespit edildi. TOKİ Proje Uzmanı Önal: "81 ilde kurulan 3 bin 297 şantiyede 738 bin konut üretimine ulaşılmış olup, bunlardan 581 bin adedi hak sahiplerine teslim edilmiştir" dedi.

Westside İstanbul Konutları telefon!

Westside İstanbul Konutları telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü West Side satılık daire!

Beylikdüzü West Side satılık daire teslimleri 2017 yılının Mart ayında gerçekleşecek. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1155 daire ve 166 dükkan bulunuyor.

Westside İstanbul cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul cadde dükkanları satışa çıktı. 116 adet cadde dükkanlarından oluşan proje Uzman- Beyaz- Mutku- Mesturkaz- Mes Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor.

Delta Proje, Zeytinburnu şantiyesine harita mühendisi arıyor!

Delta Proje İnşaat, Zeytinburnu şantiyesi için büyük ölçekli inşaat projelerinde çalışmış harita mühendisi, elektrik teknikeri, muhasebe şefi, muhasebe elemanı, c sınıfı iş güvenlik uzmanı arıyor

Pro Yapı Proje İnşaat'ın acı günü! Yeşim Öztürk vefat etti!

Pro Yapı Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurucusu Murat Koru ve Zeki Burak Koru'nun ablası Yeşim Öztürk vefat etti...

Bu da Almanya'nın çılgın proje sorusu: 2 ada birleşsin mi

Helgoland ve Duene adaları 1200 nüfus 'evet' derse suni olarak birleştirilerek turizm cenneti haline getirilecek. Almanya'nın sahip olduğu tek adalar olan Helgoland ve Duene'nin turizme kazandırılması için hazırlanan 18 milyon euroluk proje referanduma su

Örnek Belediyecilik Proje Yarışması sonuçları açıklandı!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve Türkiyenin en ciddi yerel yönetimler ödülü olan Örnek Belediyecilik Proje Yarışmasının sonuçları Abantta yapılan törenle açıklandı...

TUYUP Proje Uzmanı Murat Çağatay Haberi

TUYUP Proje Uzmanı Murat Çağatay

Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmek içim kolları sıvayan Kültür ve Turizm Bakanlığı harekete geçti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Avrupa Birliği'nin desteklediği Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi (TUYUP) kapsamında Bursalı turizmciler bilgilendirildi. Ülkenin 2023 turizm hedefleri kapsamındaki 50 milyon turist ve 50 milyar dolar turizm geliri hedefi doğrultusunda hayata geçirilen TUYUP Projesi ile sektörün eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine destek verilmesi hedefleniyor. 


BURSA DUYARLI 

Eğitimler hakkında bilgi veren TUYUP Proje Uzmanı Murat Çağatay, "81 ilde 180 bin saat 6 bin sektörü eğitimine yönelik çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda il il geziyoruz. 2016 Temmuz ayında sona erecek 30 aylık bir proje bu. Sektör çalışanlarının eğitilmesi çok önemli. Şöyle ki; eğer çalışanınız kaliteli yani 5 yıldızlı değilse siz...