30 / 04 / 2024

Tuzla 2015 Havaray

Tuzla 2015 Havaray

TUZLA Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım alanında çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdiğini söyledi. Yazıcı, Havarayın ulaşım ağı ile trafik yükünü rahatlatacak bir proje olduğunu vurguladı.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Metro ve Havaray projeleri Tuzla’da konut fiyatlarını artırdı!

Tuzla’da, inşaatına çok yakın bir sürede başlanması beklenen metro ve Havaray projeleri, konut fiyatlarını etkiledi.

Tuzla Marina kapılarını dünyaya açıyor!

Tuzla Marina, 2015 yılında Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olarak açıldı. Tuzla Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda 154 üniteli alışveriş merkezine sahip.

Tuzla’nın cazibesi artıyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin 2015 yılı faaliyet raporu sunumunda “Tuzla’da yaptığımız hizmetler ve projelerle Tuzla’mızın cazibesi artıyor” dedi.

Tuzla geleceğe planlı hazırlanıyor!

Tuzla Belediyesi'nin imar uygulaması ve planlama hizmeti veren birimleri, 2015 yılında ilçenin geniş bir alanında çok sayıda vatandaşı yakından ilgilendiren çözümlere imza attı. İşte ayrıntılar...

Tuzla'ya 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Marina gibi dünya çapındaki vizyon projesinin hizmete açılmasının yanı sıra Türkiye’nin ilkleri arasına giren hizmetlerini 2015 yılında da sürdürdü...

TOKİ Tuzla'da 374 adet konut yaptıracak!

TOKİ İstanbul Tuzla Orhanlı Mahallesi'nde 374 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 12 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Başakşehir-Halkalı Havaray imar planı 7 Eylül'de askıdan inecek!

Başakşehir - Sefaköy - Halkalı Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15 Mayıs 2015 tasdik tarihli plan tadilatı 7 Eylül 2015 tarihinde askıdan inecek.

Başakşehir-Sefaköy-Halkalı Havaray imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Başakşehir İlçesi, Sefaköy - Halkalı Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15 Mayıs 2015 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Arı Arıtma İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Arı Arıtma İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi 2 milyon 550 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Tuzla'da açıldı.

Referans Tuzla'da 2+1'ler 219 bin TL'ye!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Tuzla'da daire fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2015 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da teslimler Eylül'de!

Gelecek Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Referans Tuzla'da toplam 126 daire bulunuyor. Projede daire teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması planlanıyor.

Tuzla Aydınlı parselasyon planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Haziran 2015 tarihinde askıya çıkarılan İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi G22B11C3A-3C-3D pafta ve G22B11C3A-3D paftaki parselasyon planı yarın askıdan iniyor.

Tuzla 2015 Havaray Haberi

Tuzla 2015 Havaray

Havarayın, yoğunluğun azaltılması ve alternatif ulaşım ağı ile trafik yükünü rahatlatacak bir proje olduğunu vurgulayan Yazıcı, "Havaray, Tuzla Marina ile birleşecek. İki muhteşem proje Tuzla'da kucaklaşacak. Havaray, İstanbul trafiğinde bir milat olacak. Projenin ilk başlama noktasının Tuzla olması ilçemize ayrıcalık katacak. Havaray projeleri için İstanbul Biiyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Yazıcı, havarayın ekonomik ve sosyal anlamda bölgeye katkıları olacağına dikkati çekerek, "İstanbul'un Anadolu'ya açılan kapısı olan Tuzla'nın konumuna yakışır bu proje, iç ve dış turizmde Tuzla'ya gelme nedenlerini artıracak. Tuzla, bu projenin de uygulanmasıyla yepyeni bir kimlik kazanacak. İstanbul'un sınır ilçesi olmamıza rağmen marina ve havaray ile merkezi bir ilçe özelliği kazanacağız" dedi. 


Yurt...