15 / 05 / 2024

tuzla caddesi asfalt çalışmaları

tuzla caddesi asfalt çalışmaları

Kocaeli'de yol yenileme çalışmaları sürüyor. Darıca bölgesinde çalışmalarını yürüten Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, ilçenin en önemli ana arterlerinden biri olan Tuzla Caddesi’nde yenileme çalışması gerçekleştird

1937'de Tozkoparan Caddesi yapılmış! Tarlabaşı'ndan sonra bu cadde kullanılmış!

1937 yılında Belediye Tozkoparan Caddesi'ni asfalt olarak yaptırmaya karar vermiş. Çalışma tamamlandıktan sonra Tarlabaşı'ndan sonra bu cadde kullanılacakmış.

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Tuzla Aydınlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, Çamlıbelde Yolu Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 40 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından açıldı.

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi açıldı!

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi bugün Tuzla'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Tuzla'da 6.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Tuzla Belediye Başkanlığı; Aydınlı Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 458 bin 13 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Tuzla Belediyesi'nden 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Aydınlı Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 7 milyon 347 bin TL olarak belirlendi. 

Tuzla park alanı tesisi ihalesi 25 Eylül'de!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki park alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor...

Tuzla Belediyesi'nden 50.2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Tuzla Belediyesi, Orhanlı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

Tuzla Belediyesi'nden Yeşildere Caddesi'ne park!

Tuzla Belediyesi, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi ihalesi düzenliyor..

tuzla caddesi asfalt çalışmaları Haberi

tuzla caddesi asfalt çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Darıca bölgesinde çalışmalarını yürüten Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, ilçenin en önemli ana arterlerinden biri olan Tuzla Caddesi’nde yenileme çalışması gerçekleştirdi. Kuzey-güney hat boyunca uzanan cadde, Darıca şehir merkezine, Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’ne ve Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’ne ulaşımda kullanılan önemli bir güzergâh.

2200 METRELİK YOL

Büyükşehir Belediyesi ilçenin ulaşımda ana damarlarından biri olan Tuzla Caddesi’nde asfaltlama çalışması yaptı. 2 bin 200 metre uzunluğundaki caddede aydınlatma direkleri de yenilendi. Yol yenileme çalışmasında 4 bin ton aşınma, 6 bin 500 ton bitümlü temel, 5 bin ton da binder asfalt kullanıldı. Çalışmada ayrıca kaldırımlara 9 bin metrekare de parke döşendi.



Manşet...