21 / 05 / 2024

Tuzla Giresun tapuları nerede

Tuzla Giresun tapuları nerede

Tuzla Aydınlı Mahallesi Giresun Mevkii'nde 37 dönüm arazinin 1. etabında yapılan imar uygulamasıyla 56 adet parsel üretildi ve 76 arsa tapulandırıldı. Hak sahiplerine arsa tapularının teslimine Tuzla Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde başlandı.

Tuzla'da 250 aile tapularına kavuştu!

Tuzla’nın Mimar Sinan Mahallesi’nde 15 yıldır süren tapu sorunu çözen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, düzenlenen törenle 250 aileye daha tapularını teslim etti. 

Tuzla'da 250 aile tapularına kavuşacak!

Tuzla'nın Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan bir sitedeki 250 aile bugün tapularına kavuşuyor. Bölgede 15 yıl boyunca devam eden tapu sorunu çözülecek.

Tuzla Akfırat’ta tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, planlaması tamamlanan Akfırat Mahallesi’nde hak sahiplerine tapularını verdi.

Tuzla Tepeören'deki hak sahipleri tapularına kavuşuyor!

Tuzla Belediye Başkan Dr. Şadi Yazıcı, 1. ve 4. etap imar uygulaması tamamlanan Tuzla Tepeören’de 9 bin 300 tapunun hak sahiplerine dağıtıma hazır olduğunu söyledi.

Giresun Mevkii 1. Etap tapularına kavuştu!

Giresun Mevkii 1. Etap'ta 37 dönüm arazinin imar uygulaması ile 56 adet parsel üretildi ve 76 kişi ifrazlı tapusuna kavuştu. Hızla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın de ifrazlı tapusuna kavuştu.

Tuzla Giresun Mevkii sakinlerine tapu müjdesi!

Tuzla Aydınlı Mahallesi Giresun Mevkii'nde 37 dönüm arazinin 1. etabında yapılan imar uygulamasıyla 56 adet parsel üretildi ve 76 arsa tapulandırıldı. Hak sahiplerine arsa tapularının teslimine Tuzla Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde başlandı.

Tuzla'da 5 yılda 30 bin ruhsat 9 bin 950 tapu verildi!

5 yılda 30.000 kooperatif dairesine iskan ve ruhsatını veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yedi Evler Mevkii sakinlerine de tapularını teslim ederek bugüne kadar 9950 tapu dağıtımı gerçekleştirdi.

Tuzla'da 21 yıl sonra vatandaşlar tapularına kavuştu!

Toplam 215 parseldeki 70 dönümlük alanda yaşanan mülkiyet sorunu Tuz Belediyesi tarafından çözüldü. Belediye Başkanı Şadi Yazıcı tapuları vatandaşlara verdi...

Günaydın Konakları Tuzla'da 179 bin TL'ye 2+1! Hemen tapu teslim!

Önümüzdeki Haziran ayında konut teslim süreci başlayacak olan Günaydın Konakları Tuzla'da dairelerin tapuları hemen teslim ediliyor

Fiyapı'nın Fi-Yaka Tuzla 1 projesinde anahtar ve tapular dağıtıldı!

Fiyapı'nın 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamladığı Fi-Yaka Tuzla 1 projesinde tapular ve anahtarlar düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi

Giresun İl Özel İdaresi sosyal tesis satıyor

Giresun İl Özel İdaresi 507 metrekare büyüklükte yüzölçümü olan sosyal tesisi satışa çıkardı

Tuzla'ya ay-yıldızlı sosyal tesis yapılıyor

Tuzla Belediyesi, ilçeye vatandaşların ücretsiz olarak faydalanabilecekleri ay yıldız tasarımlı bir sosyal tesis inşa ediyor

Tuzla'ya ay yıldız şeklinde tesis yapılıyor

Tuzla Belediyesi'nin ay yıldız şeklinde yaptırdığı sosyal tesis Google Earth'ten de Ay-Yıldız şeklinde görünecek

Tuzla Giresun tapuları nerede Haberi

Tuzla Giresun tapuları nerede

Tuzla İlçesi'nin Aydınlı Mahallesi sınırları içindeki Giresun Mevkii 1. Etap’ta 37 dönüm arazinin imar uygulaması ile 56 adet parsel  üretildi ve 76 kişi ifrazlı tapusuna kavuştu.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Tuzla’nın planlı gelişimi için üzerinde hassasiyetle durduğu imar uygulama çalışmalarında tapu müjdelerine bir yenisi daha eklendi. Aydınlı Mahallesi’nde Giresun Mevkii olarak bilinen 37 dönüm arazinin 1. etabında yapılan imar uygulama planı ile bu bölge sakinleri de ifrazlı tapusuna kavuştu. Hisseli mülkiyetin bireysel mülkiyete dönüşümünü sağlayan imar uygulaması ile alanda 56 adet parsel üretildi ve 76 arsa tapulandırıldı. İmar uygulamasının tescil edilmesiyle hak sahiplerine arsa tapularının teslimine Tuzla Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından başlandı.



Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı: "Giresun Mevkii sakinlerine de tapu sözü vermiştik, tapularını dağıtmaya başladık"...


Tuzla...