15 / 05 / 2024

Tuzla gölü turizm

Tuzla gölü turizm

Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, " Tuzla Gölü'nün çamurunu, yapılacak tahlillerin olumlu çıkması durumunda pazarlayacağız. Tuzla Gölü doğal şifa ve termal kaplıca merkezi olacak " dedi.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gülmen ve Selin Soyyılmaz ortaklığıyla  kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Güneri ve Selçuk Yılan ortaklığında kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Nfs Emlak İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfs Emlak İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Nuri Atalay tarafından kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Gülüstan Bulut tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Tuzla gölü turizm Haberi

Tuzla gölü turizm

Sarıoğlan'daki Tuzla Gölü'nün çamuru, cilt sorunlarına karşı doğal kozmetik ve şifa kaynağı olarak ügi görüyor. Çamuru bazı termal merkezlerde olduğu gibi eleyip, şişeledikten soma 'Doğal kozmetik: Tuzla çamuru' adıyla pazarlayarak bölgeyi kalkındıracak, yeni iş olanakları yaratacaklarım belirten Sanoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, Tuzla Gölü'nü bir bütün olarak değerlendirilecekleri bilgisini verdi. Doğan konuyla ilgili şunlan söyledi: "MTA'dan burarım tahlillerini istedik. Tahlillerin olumlu çıkması durumunda, ramımı pazarlayacağız. Halkımız, gölün çamur ve tuzunun şifalı olduğunu, şifa bulduklarım söylüyor. Ama, biz tahlü sonucu karar vereceğiz. Kaymakamlık, ilçe belediyemiz, ve büyükşehir belediyemizle burada ciddi yatırımlar yapmaya başlayacağız. Tuzla Gölü doğal şifa jfc termal kaplıca merkezi olacak"...