17 / 05 / 2024

Tuzla hafriyat kamyonu

Tuzla hafriyat kamyonu

Tuzla'da kaçak döküm yapan hafriyat kamyonları yine görüntülendi. Zabıtanın takip ettiği bir hafriyat kamyonu yolun ortasına molozları döküp kaçtı.

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

İstanbul Tuzla'da kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hafriyat çalışması yapılan yerde ilk olarak toprak kaydı ardından da duvar çöktü. Bina sakinleri ''can güvenliğimiz yok'' diyerek korkutan olayı anlattı...

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Kompelas Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kompelas Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akçalı tarafından kuruldu.

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Tuzla'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Mehmet Kaya Hafriyat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Kaya Hafriyat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Kaya tarafından  kuruldu.

Çe San Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çe San Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Sancak tarafından kuruldu.

Nzt Yapı Malzemeleri Endüstriyel Mamuller Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nzt Yapı Malzemeleri Endüstriyel Mamuller Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Melek Sönmez tarafından kuruldu.

İnfa Hafriyat İnşaat Otomotiv Giyim Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfa Hafriyat İnşaat Otomotiv Giyim Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 720 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Karpa Vinç Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!  

Karpa Vinç Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla Şubesi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Karaca tarafından açıldı.

Karacalar Vinç Hafriyat Nakliyat İnşaat Hayvancılık İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Tuzla Şubesi açıldı!  

Karacalar Vinç Hafriyat Nakliyat İnşaat Hayvancılık İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Tuzla Şubesi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Karaca tarafından açıldı.

Tuzla hafriyat kamyonu Haberi

Tuzla hafriyat kamyonu

Denetim ve uyarılara rağmen kaçak hafriyat ve moloz dökümleri sürüyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tuzla'ya bağlı Tepeören Mahallesi'nde kaçak dökümler çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu. Zabıta da kaçak döküm yapan hafriyat kamyonları nedeniyle zorlandı.

Bir kamyonla zabıta ekiplerinin yoluna hafriyat dökülmesi görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda hafriyat kamyonunun ara yola girdiğini görülürken Anadolu Yakası zabıta ekipleri aracı izlenmeye başlandı. Takip edilirken kamyonun yola molozları dökmesiyle çalışmalara başlanan zabıta, kamyonun önüne geçmeye çalıştı. Ancak durumun farkına varan kamyon sürücüsü damperi açık şekilde kaçıyor. Yaşanan kovalamaca sonrasında kamyon sürücüsü izini kaybettirdi. Kamyon sürücüsünün yakalanması için durum polis ekiplerine haber verildi. Sürücünün hafriyatı yola döküp kaçması zabıtalarca görüntülendi.

"ORMANIN İÇİNE DAHA ÇOK DÖKÜYORLAR"

Tuzla'ya bağlı Tepeören Mahallesi'nde yaşayan Yahya Coşkun, "Resmen yola dökmüş....