16 / 05 / 2024

Tuzla İçmeler yatırımları

Tuzla İçmeler yatırımları

Tuzla İçmeler'de gerçekleşen yatırımlar ilçeye yeni kimlik kazandırdı. Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle büyüyor.

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Bayram Şafak ve Yahya Şafak Şafak ortaklığında kuruldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Ekay Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekay Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Yalvaç tarafından kuruldu.

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Zorlu ve Musa Orhan Cinoğlu ortaklığında kuruldu.

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Zonguldak'ta kamu yatırımları görüşüldü!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Faruk Çaturoğlu ziyareti sırasında kente yapılacak olan tersaneleri ve kamu yatırımları için arsa tahsisleri için görüşmeler sağladı. 

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

Tuzla İçmeler tesis yatırımlarıyla büyülüyor!

Tuzla İçmeler'de gerçekleşen yatırımlar ilçeye yeni kimlik kazandırdı. Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle büyüyor.

Gayrimenkul yatırımları ertelendi ama konut fiyatları düşmüyor!

Ekonomi daralmış, ekonomideki gelişmeler bizi oldukça olumsuz etkiliyor bu nedenle de yatırımlar ertelenmiş ama konut satışları devam ediyor ve konut fiyatları düşmüyor.

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu'da yatırımlar bitiyor ama açılmıyor!

Sektörel gelişmeler ile yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, bu hususlarda kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor!

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor. Muğla Bodrum, Kızılağaç Köyü İçmeler Mevkii'nde bulunan araziyi 49 yıllığına alan Martı GYO; bölgeye bir turizm kompleksi inşa etmeyi hedefliyor.

Matraş, teşvik bölgelerine yönelik yeni yatırımlar hedefliyor!

Teşvik bölgesi Uşak’ta 4 milyon dolarlık yatırımla entegre tesis kuran Matraş, kapasitesini yüzde 30 artırdı. Gelecekte teşvik bölgelerine yönelik yeni yatırımlar planlayan şirket, Tuzla bölgesindeki arazisini de orta vadede değerlendirmeyi planlıyor

Tuzla İçmeler yatırımları Haberi

Tuzla İçmeler yatırımları
1927'den bu yana halka açık kaplıca olarak hizmet veren Tuzla İçmeler'e yapılan yatırımlar bölgeye yeni bir kimlik kazandırdı. Mineral değerleri ile dünyanın en önde gelen termal sularından birine sahip olan Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle açığa çıkıyor. İstanbul Medikal Termal (İMT) olarak açılışı yapılan yeni tesisler sayesinde Avrupa başta olmak üzere, Körfez ülkeleri, Orta Asya ve Uzak Doğu’dan yabancı turistlerin Tuzla’ya gelmesi amaçlanıyor. 1611 yılında Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlatılan ve yüz yıllardır İçmece olarak bilinen Tuzla İçmeler Atatür'ün emri ile 1930 yılında kaplıca bölgesi haline getirilmişti. Geride kalan 87 yılda geleneksel kaplıcası ile ziyaretçi çeken Tuzla İçmeler 2014 yılında Hilton Double Tree olarak açtığı ilk business termal otelin ardından 2017 yılında sağlık turizmine yönelik İstanbul’un ilk nitelikli medikal...