25 / 07 / 2024

tuzla imar son durum

tuzla imar son durum

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada, İstasyon Mahallesi Batakçalı Mevkisi’nde emsali yükselterek bölge ve ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir planlama yaptıklarını belirtti. 

TOKİ İstanbul Tuzla projesinde son dakika! 20 bin 920 konut sahibini buldu!

İstanbul Tuzla'da ''ilk evim'' projesi kapsamında TOKİ'nin yaptığı kura sonuçları, 20 bin 920 konutun hak sahibini belli etti. Heyecanla bekleyen vatandaşlar Sonuçları e-Devlet üzerinden kontrol edilebiliyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projedeki son durumu paylaştı...

Tuzla Aydınlı ve İçmeler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı ve İçmeler Mahallesi 1/5000 ve UİP-34790197 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından afet riski için kentsel dönüşüm çalışmalarında kullanmak üzere rezerv alanı ilan edilen Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti. 

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 5 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci son 5 gün. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona eriyor. 

Tuzla Aydınlı Mahallesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesinde yer alan 8570 ada, 1 parsel sayılı taşınmaza ilişkin 3194 sayılı İmar Kanunun 18. Maddesine istinaden uygulama imar planına uygun olarak hazırlanan imar uygulaması askıya çıktı.

Kanal İstanbul Projesi imar planlarına itiraz için son gün 24 Nisan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir’e son şeklini vererek askıya çıkardığı imar planlarına itiraz süresi 24 Nisan'da sona eriyor. 

Musul'da son bir yılda 465 imar projesi hayata geçirildi!

DEAŞ'ın saldırıları ve sonrasında yaşanan çatışmalar nedeniyle büyük zarar gören Irak'ın Musul kentinde, son bir yılda 465 imar ve kalkınma projesi hayata geçilirdi.

Tuzla Konaşlı'da imar planı tartışması!

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl, Konaşlı Mahallesinde gecekondu alanında imar planı olmamasına karşı 2017'de TOKİ’nin imar planı çıkarttırarak vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. Bingöl, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinde son durum ne?

Kura çekilişi 1 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinden ev almaya hak kazananlar projedeki son durumu merak ediyor. Peki TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinde son durum ne?

İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman?

Ülkemizde son dönem en fazla araştırılan konular arasında yer alan İmar Barışında başvuru süresnn ne zaman sona ereceği oldukça merak ediliyor. Peki imar barışında son gün ne zaman? İmar barışı hangi tarihe kadar uzatıldı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

tuzla imar son durum Haberi

tuzla imar son durum


Tuzla Belediyesi'nde yer alan habere göre, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte İstasyon Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclisi'nde açıklamalar yaptı. Başkan Yazıcı, Tuzla'daki bazı site yöneticilerinin kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili sorunları ve site içi anlaşmazlıkları hakkında hem toplantı randevusu hem de hukuki destek sözü verdi.

Batakçalı Mevkisi’nde Emsal Artışı Yaptık


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstasyon Mahallesi Batakçalı Mevkisi’ni kapsayan planlamalarla ilgili de açıklama yaptı. Başkan Yazıcı, “Batakçalı yıkılacak diye dedikodu yapılıyor. Bu kocaman bir yalandır. Aksine şunu söyleyeyim; Batakçalı’nın planlarında yapmış olduğumuz değişikliklerle emsal değerini 1.25’ten 1.75’e yükselttik. Batakçalı yıkılacak diye söyleyenlerin niyetleri işte bu kadar bozuk oluyor. Batakçalı ve Tuzla’nın yıllar sonra daha rahat olması için planlama yaptık....