17 / 05 / 2024

Tuzla Batakçalı Mevkisi’ne planlama müjdesi!

Tuzla Batakçalı Mevkisi’ne planlama müjdesi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada, İstasyon Mahallesi Batakçalı Mevkisi’nde emsali yükselterek bölge ve ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir planlama yaptıklarını belirtti. 




Tuzla Belediyesi'nde yer alan habere göre, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte İstasyon Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclisi'nde açıklamalar yaptı. Başkan Yazıcı, Tuzla'daki bazı site yöneticilerinin kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili sorunları ve site içi anlaşmazlıkları hakkında hem toplantı randevusu hem de hukuki destek sözü verdi.

Batakçalı Mevkisi’nde Emsal Artışı Yaptık


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstasyon Mahallesi Batakçalı Mevkisi’ni kapsayan planlamalarla ilgili de açıklama yaptı. Başkan Yazıcı, “Batakçalı yıkılacak diye dedikodu yapılıyor. Bu kocaman bir yalandır. Aksine şunu söyleyeyim; Batakçalı’nın planlarında yapmış olduğumuz değişikliklerle emsal değerini 1.25’ten 1.75’e yükselttik. Batakçalı yıkılacak diye söyleyenlerin niyetleri işte bu kadar bozuk oluyor. Batakçalı ve Tuzla’nın yıllar sonra daha rahat olması için planlama yaptık. Bu planlama ileriye dönük bir planlamadır. Orada yeni bir bina, yeni bir inşaat yapılmadıktan sonra bizim oradan bir yol geçirme düşüncemiz yok ama planlamak zorundayız. Bunu aleyhinizde kullanabilirler. Şu anda yapmış olduğumuz plan en çok Batakçalı’da oturan kişilere faydalı” diye konuştu.


Geri Dön