25 / 07 / 2024

Tuzla Batakçalı planlama

Tuzla Batakçalı planlama

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada, İstasyon Mahallesi Batakçalı Mevkisi’nde emsali yükselterek bölge ve ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir planlama yaptıklarını belirtti. 

Emlak Konut GYO Tuzla projesinin ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO Tuzla projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje kapsamında yapı ruhsatları alınmaya başlandı. İşte ayrıntılar...

Motto Planlama Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Motto Planlama Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Şükrü Oğuzhan Çalışkan tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Townia Tuzla Evleri'nde 480 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Genç Sarılar İnşaat tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Townia Tuzla Evleri alıcılarını bekliyor. Projede evlerin fiyatı  480 bin TL'den başlıyor.

Kaynarca-Pendik-Tuzla metrosunda çalışmalar yeniden başlıyor! 

İBB, yapımı 2 sene önce duran bir metro hattını daha aktif hale getirmek için çalışmalara başlıyor. Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu’ndaki çalışmalara 3 Şubat Pazartesi günü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yapılacak törenle başlanacak...

Devlet Planlama Teşkilatı'nın deprem önerileri dikkate alınmadı mı? 

Devlet Planlama Teşkilatı (DPT), 17 Ağustos 1999 depreminin ardından nüfusun ve sanayinin Anadolu’ya yönlendirilmesini önerdi ancak bu öneri dikkate alınmadı. 

Kanal İstanbul'un planlama çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum , Bakanlığın Kanal İstanbul Projesi'yle ilgili planlama çalışmalarını tamamladığını ve alt ölçekli planlama çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi...

Pendik-Tuzla Metrosu'nun çalışmaları yeniden başlıyor!

Pendik-Kaynarca-Tuzla Metro Hatlarının yapım çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden başlatılıyor.

Tuzla Batakçalı Mevkisi’ne planlama müjdesi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada, İstasyon Mahallesi Batakçalı Mevkisi’nde emsali yükselterek bölge ve ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir planlama yaptıklarını belirtti. 

Malatya Aşudi Vadisi planlama çalışmaları tamamlandı!

Malatya’daki dere yatağının geçtiği Aşudi Vadisinde başlatılan yeniden planlama çalışmaları tamamlandı.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Tuzla'da park ve yollar sanayi alanına alınıyor!

Tuzla Aydınlı Mahallesi’ndeki bazı park alanları, kavşak ve yollar iptal edilerek Organize Sanayi Sitesi’ne katılıyor. Konu, Büyükşehir Meclisi’nde görüşülürken İSKİ ve Sanayi Bakanlığı gibi kurumlardan görüş alınacak.

Silopi için planlama çalışmaları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan irtibat bürosunun açılışını yaptı, Bakan Sarı altyapısı ve konutlarıyla yenilemiş bir Silopi için planlama çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi.

Tuzla Batakçalı planlama Haberi

Tuzla Batakçalı planlama


Tuzla Belediyesi'nde yer alan habere göre, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte İstasyon Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclisi'nde açıklamalar yaptı. Başkan Yazıcı, Tuzla'daki bazı site yöneticilerinin kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili sorunları ve site içi anlaşmazlıkları hakkında hem toplantı randevusu hem de hukuki destek sözü verdi.

Batakçalı Mevkisi’nde Emsal Artışı Yaptık


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstasyon Mahallesi Batakçalı Mevkisi’ni kapsayan planlamalarla ilgili de açıklama yaptı. Başkan Yazıcı, “Batakçalı yıkılacak diye dedikodu yapılıyor. Bu kocaman bir yalandır. Aksine şunu söyleyeyim; Batakçalı’nın planlarında yapmış olduğumuz değişikliklerle emsal değerini 1.25’ten 1.75’e yükselttik. Batakçalı yıkılacak diye söyleyenlerin niyetleri işte bu kadar bozuk oluyor. Batakçalı ve Tuzla’nın yıllar sonra daha rahat olması için planlama yaptık....