02 / 05 / 2024

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Türk Hava Yolları’na iş yapan şirketlerde çalışan personele kadro müjdesi geldi. THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr Ahmet Bolat, taşeron şirketlerde çalışan personelin kadroya alınacağı duyurdu.



Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, taşeron şirketlerde THY adına çalışan personelin kadroya alınacağını açıkladı.

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Kamuda çalışan sözleşmeli personel kadro sevinci yaşarken bu kez de THY’nin taşeron şirketlerinde çalışan personele için adeta piyango vurdu.

THY’nin başındaki en yetkili isim, taşeron şirketlerde çalışan personelin kadroya alınacağını duyurdu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat,

taşeron şirketlerde sadece kendileri için çalışan tüm personelin mart ve nisan aylarında THY kadrosuna alınacağını duyurdu.

Bolat, paylaşımında, “Bizim için çalışan tüm arkadaşlarımız mart ila nisan ayına dek THY’li olacak, yüzde 100 THY’nin iştiraki olan TK Hizmet Servis A.Ş’yi kurarak, hepsini ailemizin gerçek üyesi yapacağız” ifadelerine yer verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön