04 / 05 / 2024

tuzla konakları iki

tuzla konakları iki

İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Konakları 2 projesinde fiyatlar 213 bin TL'den başlıyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Tuzla Konakları 2'de fiyatlar açıklandı! 185 bin TL'ye 2+1!

Ane Yapı'nın hayata geçirdiği ve Tuzla Konakları projesinin ikinci etabı olan Tuzla Konakları İki projesinde banka kredisi kullanımına uygun ödeme koşulları mevcut durumda...

Tuzla Konakları 2'nin inşaat çalışmaları başladı!

Ane İnşaat'ın hayata geçirdiği Tuzla Konakları projesinin ikincisi için çalışmalar başladı. Tuzla Konakları 2, Tuzla Konakları'nın hemen yanında yükselecek

Tuzla'da 8 adet gayrimenkul satılıyor! 

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla'da İçmeler, Aydınlı ve Postane mahallelerinde yer alan 8 adet gayrimenkulü satıyor, iki adet gayrimenkulü de kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Tuzla Belediyesi 67.1 milyon TL'ye konut imarlı 2 arsa satıyor!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Tuzla Tepeören'de 11 bin metrekarelik konut imarlı iki arsa satılıyor!

Tuzla Belediyesi, Tepeören'de yer alan toplam yüzölçümü 10 bin 934,37 metrekare olan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Tuzla Tepeören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, İstanbul'da imarlı iki arsa satacak! Mega kentte hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Sancaktepe ve Tuzla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Tuzla'da 17.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören ve Aydınlı'da yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 17 milyon 387 bin 24 TL olarak belirlendi.

Tuzla'da 8 katlı binanın iki katı çöktü!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşaat halinde olan 8 katlı binanın iki katı çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı.

İstanbul'a iki büyük hal!

İstanbul'da hayata geçirilecek olan iki yeni halden biri Tuzla'da, diğeri ise Kayaşehir, Silivri, Hadımköy ya da Çatalca'da inşa edilecek.

Gelecek Yapı Tuzla Realist fiyatları!

Gelecek Yapı Tuzla Realist fiyatları 215 bin TL'den başlıyor. Gelecek Yapı imzası taşıyan proje altı katlı iki bloktan oluşuyor...

Gelecek Reflex Tuzla güncel fiyat listesi!

Gelecek Reflex Tuzla güncel fiyat listesi en düşük 169 bin TL'den başlıyor. Gelecek Reflex projesi İstanbul Tuzla'da iki blok olarak yükseliyor...

Köksal Köse'den iki yeni termal otel yatırımı!

Tuzla’da bir tesis aldı, hayatı değişti. Avrupa’da gördüğü modeli Tuzla Medikal Termal Otel adını verdiği bu komplekste hayata geçirdi. Koksal Köse sağlık turizmi konusunda oldukça iddialı. Köse, iki yeni yatırım için de hazırlıklarını tamamlamış durumda..

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

Daha önce ertelenen Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın ihalesi 3 Mart’ta gerçekleşti. Kaynarca-Tuzla ve Pendik Merkez-Kaynarca Hatları olmak üzere iki ayrı güzergâhtan oluşan hat 12 kilometre uzunluğunda olacak.

İflas erteleme Tuzla'daki hastane inşaatını durdurdu!

İflas ertelemeyi kötüye kullanan firmaların sayısı artıyor. Demaş Kablo Sanayii A.Ş'nin yaklaşık iki yıldır aldırdığı iflas erteleme kararları, Tuzla'daki dev hastane inşaatını durma noktasına getirdi.

TOKİ'den Kayabaşı ve Tuzla'ya 2 yeni proje!

TOKİ İstanbul projeleri arasına iki yeni proje daha eklemeye hazırlanıyor. Projeler için mayıs ve haziran aylarında iki ihale düzenlenecek. TOKİ Kayabaşı projesi 448 konuttan meydana gelecek. Tuzla projesinde ise 232 konut yer alacak.

tuzla konakları iki Haberi

tuzla konakları iki

 Ane İnşaat tarafından Tuzla'da inşa edilen Tuzla Evleri 2'de daire tipleri, 2+1 ve 3+1 olarak,  alanları ise 110 metrekare 2+1 ve 150 metrekare 3+1 ve 187 metrekare 4+2 çatı dubleksi olarak tasarlandı.



Toplam 48 adet konutun yer aldığı İstanbul Tuzla Konakları projesinde fiyatlar dairelerin büyüklüklerine göre 213 bin TL'den başlayıp, 400 bin TL'ye kadar yükseliyor. 5 katlı 6 bloktan oluşan projede teslimler hemen gerçekleşiyor.




Ödemelerin antlaşmalı bankalardan alınan kredi ile gerçekleştiği Tuzla Evleri 2 projesinde, 2+1 daireler 213 bin TL'den, 3+1 daireler 300 bin TL'den, 5+2 çatı dubleksleri ise 400 bin TL'den alıcılarını bekliyor.




Teslimlerin...