29 / 04 / 2024

Tuzla Marina 2 bin işçi

Tuzla Marina 2 bin işçi

Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina, Mart 2015'te açılıyor. Marinada 2 bin kişi çalışacak. Tuzla Marina, Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olacak...

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

TOKİ Tuzla kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinde yer alan konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı...

Tümkar Metal Makina Ve Yat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümkar Metal Makina Ve Yat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karakaş tarafından kuruldu.

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Nadiroğlu tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Gazali İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazali İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Sirkeci tarafından kuruldu.

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Şen ve Mehmet Bülbül ortaklığında kuruldu.

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Ekşi tarafından kuruldu.

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yumruk tarafından kuruldu.

Tuzla'da 2 adet konut satılıyor! Megakentte ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!

Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Tuzila ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 2 adet konutu satıyor. Ev alacaklara büyük fırsat! Hemen bakın!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Er ve Yasin Çolak ortaklığında kuruldu.

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

Tuzla Marina 2 bin işçi Haberi

Tuzla Marina 2 bin işçi

Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina, Mart 2015'te açılıyor. Marinada 2 bin kişi çalışacak Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tıızla Marina'daki istihdam ve kariyer imkânından Tuzla'da oturanlar yararlanacak. İnşaatı devam eden Tuzla Marina'da çalışacak kişilerin Tuzla'da oturuyor olması şartını ihale dosyasına koyarak firma için zorunluluk oluşturan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, işe alınacak kişiler için mesleki eğitimler düzenleyecek. Tuzla'daki işsiz kesimin bu tesiste çalışmasını çok önemsediklerini belirten Başkan Yazıcı, "Tuzla Marina, Tuzla'daki işsizliğe neşter vuracak. Kursların kayıt ve eğitim dönemi önümüzdeki günlerde başlayacak. 2 bin kişi iş sahibi olacak" dedi. 


MART 2015'TE AÇILIYOR

 Yıllık 25 milyon ziyaretçi beklenilen Tuzla Marina'nm bölgenin çehresini değiştireceğini anlatan Yazıcı, "Marina, denizcilik sektöründe her türlü imkâna...