28 / 04 / 2024

TOKİ Tuzla kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı!

TOKİ Tuzla kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinde yer alan konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinde yer alan konutların daire belirleme kuraları çekiliyor.

Peki Tuzla  TOKİ  projesi için kura çekimi yapıldı mı? Tuzla TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? TOKİ Tuzla 2023 projesi kura sonuçları nereden sorgulanır? TOKİ Tuzla kura sonuçları 2 oda 1 salon açıklandı mı? TOKİ Tuzla kura sonuçları 3 oda 1 salon açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ Tuzla kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre İstanbul Tuzla'da çekiliş, şehit yakınları ve gaziler ile başladı. Takvim'in aktardığı detaylara göre noter huzurunda yapılan çekilişin devamında ise engelliler, emekliler ve gençler için kura devam edecek. 

Yine pek çok kişinin gündeminde yer alan söz konusu konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre son olarak da diğer grubuna giren tüm vatandaşlar için kura çekilişi yapılacak. 

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre TOKİ Tuzla kura çekimi canlı yayını 14 Aralık günü 2 oda 1 salon sonrası 3 oda 1 salon konutlar için de gerçekleştiriliyor. Veirlen bilgilere göre TOKİ Tuzla kura çekimi canlı yayın ile YouTube adreslerinden yapılıyor. 

Peki, TOKİ İstanbul Tuzla 2023 kura çekilişi isim listesi, sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, TOKİ Tuzla 2023 kura çekimi sonuçları ve sorgulama ekranı...

TOKİ Tuzla kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı!

TOKİ TUZLA KURA ÇEKİMİ DETAYLARI VE SORGULAMA EKRANI 2023

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre TOKİ Tuzla kura çekimi Youtube üzerinden yayınlandı.


TOKİ TUZLA KURA SONUÇLARI VE İSİM LİSTESİ SORGULAMA 2023

Yine paylaşılan bilgilere göre TOKİ kura sonuçları sadece E-Devlet üzerinden erişime açılan ekran aracılığıyla sorgulanıyor. Merakla beklenen sonuçların o ekran üzerine eklenmesi ise ortalama 1 gün sürebiliyor.

TOKİ Tuzla kura sonucu sorgulama ekranı için tıklayın

AB ülkeleri arasında en çok çalışma saati ile zirveyi gören Türkiye, ücretlere gelince dipte kaldı!

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Mevduat faizleri daha da mı artacak? İşte kulislerdeki o konuşma! 

 


Geri Dön