05 / 05 / 2024

Tuzla Marina hayata geçiriliyor

Tuzla Marina hayata geçiriliyor

834 yat kapasiteli Tuzla Marina Projesi başlıyor. İhalesi 120.7 milyona yapılan, 2 bin kişiye istihdam yaratacak proje gökyüzünden bakıldığında 'çupra'yı andırıyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları 2 gün sonra sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Dev proje için son ön başvuru tarihi 28 Aralık. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan'da mimari detaylar belirginleşiyor!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan projesinde mimari detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında sevindiren gelişme!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt,  sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 5 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci son 5 gün. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona eriyor. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 7 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Ön başvurular 14 Haziran saat 17:00'de sona erecek. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvurular başladı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvuru süreci başladı. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona erecek.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler başvuruları 2021!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilecek Meydan Evler Projesi'nde detaylar belli oldu. 31 Mayıs'ta temeli atılacak projede 31 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında ön başvurular yapılacak. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi geliyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilecek sosyal konut projesinde yeni detaylar belli oldu. KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt, projenin Tuzla'da hayata geçeceğini açıkladı.

TOKİ Tuzla projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilecek olan 281 konut ve 28 iş yeri için ÇED süreci başladı.

Townia Tuzla Evleri'nde 480 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Genç Sarılar İnşaat tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Townia Tuzla Evleri alıcılarını bekliyor. Projede evlerin fiyatı  480 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Tuzla 100 bin konut 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Tuzla'da hayata geçirdiği 5 bin 750 konutun kura çekilişini gerçekleştirdi.

TOKİ 100 bin konut Tuzla 3+1 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Tuzla'da hayata geçirilecek 3 oda 1 salon konutların kura çekimi bugün yapılacak.

DKY Business Tuzla projesi ertelendi!

DKY İnşaat'ın Tuzla'da hayata geçireceği DKY Business Tuzla projesi ertelendi. Proje için 2017 yılında ön talep toplanmaya başlanmıştı.

Tuzla Marina hayata geçiriliyor Haberi

Tuzla Marina hayata geçiriliyor

834 yat kapasiteli Tuzla Marina Projesi, start alıyor. Geçtiğimiz günlerde Tuzla Belediyesi tarafından ihale edilen projeyi 120 milyon 750 bin TL'ye Bayraktar Kardeşler İnşaat kazanmıştı. Şirket Yap-İşlet- Devret modeliyle marinayı inşa edecek. Marina, gökyüzünden bakıldığında şekil olarak çupra balığına benzeyecek. Mimari konseptiyle Türkiye'de bir ilk olacak projede; marina, denizin üstünde adalardan oluşan bir alışveriş merkezi, su oyunları parkı ve 5 yıldızlı otel yer alacak. 


DEV SU PARKI VE SEYİR 

Marinada Adalar manzaralı seyir terasları, denizi gören kafe ve restoranlar, parklar, çocuk oyun alanları, açık spor sahaları, yürüyüş yolları, gösteri alanları, meydanlar ve bin 500 araç kapasiteli otopark bulunacak. Projede, Tuzla'nın geleneksel mesleği olan balıkçığı geliştirmek için idari ve sosyal tesislerle modern balıkçı barınakları da yer alacak. Yatların akaryakıt istasyonları da marinanın...