27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi geliyor!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi geliyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilecek sosyal konut projesinde yeni detaylar belli oldu. KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt, projenin Tuzla'da hayata geçeceğini açıkladı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, İstanbul'da üçüncü sosyal konut projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt tarafından açıklanan projede İstanbullular söz sahibi oldu. KİPTAŞ tarafından sosyal konut projesi için anket düzenlenmiş ankete 21 bin 198 kişi katılım sağlamıştı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi geliyor!

31 Mayıs'ta temeli atılacak

Tuzla'da hayata geçirilecek projenin temel atma tarihi de belli oldu. Önceki gün Yeşilpınar Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, projede temel atma töreninin 31 Mayıs'ta olacağını açıkladı. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi geliyor!

Ali Kurt sosyal medyadan şu açıklamalarda bulundu: 

"Yeni dönemdeki üçüncü #SosyalKonut projemizi Tuzla’da inşa edeceğiz. Şeffaf ve katılımcı bir anlayışla; 21.198 kişinin yanıtladığı anketle projemizi şekillendirdik. Temeli 31 Mayıs Pazartesi günü atacak ve ön başvuruları almaya başlayacağız."

Ön başvurular 31 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

 

Yeni dönemdeki üçüncü #SosyalKonut projemizi Tuzla’da inşa edeceğiz. Şeffaf ve katılımcı bir anlayışla; 21.198 kişinin yanıtladığı anketle projemizi şekillendirdik. Temeli 31 Mayıs Pazartesi günü atacak ve ön başvuruları almaya başlayacağız.#BirlikteBaşardık pic.twitter.com/rULj0uGXJ7

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) May 26, 2021

 

KİPTAŞ projelerinin inşaatlarında son durum ne?

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön