30 / 04 / 2024

kiptaş istanbul sosyal konut projesi

kiptaş istanbul sosyal konut projesi

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilecek sosyal konut projesinde yeni detaylar belli oldu. KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt, projenin Tuzla'da hayata geçeceğini açıkladı.

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinde son gün!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilecek proje için yapılan anket bugün sona eriyor. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje Anadolu Yakası'nda hayata geçecek.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Sabit taksitle sosyal konut üreten tek kurum olduk!

Hayata geçirdikleri yatırımlarla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada sabit taksitle konut üreten tek kurum olduklarını söyledi.

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutun teslimlerine başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konutun teslimleri başladı.

Ekonomistten dönüşüm tepkisi: İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ kentin en sağlam bölgesine gitti!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay,  resmi X sosyal medya hesabından, KİPTAŞ Karanfilköy projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Özonay, İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ'ın kentin en sağlam bölgesine gittiğini dile getirdi. İşte Özonay'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından, "İstanbul'da TOKİ'yi başarılı buluyorsunuz KİPTAŞ'ı mı?" sorusunu sordu, vatandaşlar da yanıtladı. Peki İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? İşte o yanıtlar...

Son 20 yılda İstanbul’daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut!

İstanbul'da kiralık ve satılık konutlarda kriz devam ederken uzman isimler ve devlet yetkilileri sosyal konutların çözüm olacağını belirtiyor. Ancak son 20 yılda İstanbul'daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut...

İstanbul için son dakika müjdesi: TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde tarih resmen belli oldu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tarafından yapılan açıklamaya göre, 250 bin sosyal konut projesi kapsamında temellerin atılacağı tarih resmi olarak açıklandı. İşte detaylar...

Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma neden olan depremler, Türkiye'nin deprem bölgesi olduğunu ve deprem riskli bölgeleri yeniden gündeme getirdi. Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum ne? İşte 7 projedeki son dakika gelişmeleri!

KİPTAŞ Güngören, Tuzla, Pendik, Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son dakika gelişmeleri...

TOKİ'nin İstanbul'daki 50 bin sosyal konutu Kanal İstanbul çevresinde yapılacak iddiası! 

CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, İstanbul’da inşa edilecek 50 bin sosyal konutun 20 bininin Kanal İstanbul’un etrafında kurulacak Yenişehir sınırları içinde olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

10 soruda TOKİ İstanbul Tuzla 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Tuzla Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da 50.000 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

kiptaş istanbul sosyal konut projesi Haberi

kiptaş istanbul sosyal konut projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, İstanbul'da üçüncü sosyal konut projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt tarafından açıklanan projede İstanbullular söz sahibi oldu. KİPTAŞ tarafından sosyal konut projesi için anket düzenlenmiş ankete 21 bin 198 kişi katılım sağlamıştı.

31 Mayıs'ta temeli atılacak

Tuzla'da hayata geçirilecek projenin temel atma tarihi de belli oldu. Önceki gün Yeşilpınar Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, projede temel atma töreninin 31 Mayıs'ta olacağını açıkladı. 

Ali Kurt sosyal medyadan şu açıklamalarda bulundu: 

"Yeni dönemdeki üçüncü #SosyalKonut projemizi Tuzla’da inşa edeceğiz. Şeffaf ve katılımcı bir anlayışla; 21.198 kişinin yanıtladığı anketle projemizi şekillendirdik. Temeli 31 Mayıs Pazartesi günü atacak ve ön başvuruları almaya başlayacağız."

Ön başvurular 31 Mayıs-14...