27 / 06 / 2024

KİPTAŞ'tan İstanbul'a bir yeni proje daha geliyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ'tan İstanbul'a bir yeni proje daha geliyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile bir riskli yapının daha yıkımına başladıklarını belirterek, "Yeni projemizin temelini atacağız." dedi.



İstanbul'un pek çok ilçesinde yeni kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, bir yeni proje için daha yıkımlara başladı. 

Söz konusu proje ile ilgili olarak bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor ile bir riskli yapının daha yıkımına başladık. "Daha önce yıktığımız yüzlerce yapıda olduğu gibi; burada da deniz kumunun kullanıldığını, nervürsüz demirlerin yer aldığını gördük. Tek yapıların dönüşümü, teknik, finansal ve fiziki açıdan birçok zorluğa sahip. Ancak tek bir yapı yenilemek onlarca canın kurtulması demek." dedi. 

Ali Kurt resmi X hesabı https://x.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda "Bahadır Apartmanı'nın yıkımını kısa sürede tamamlayacak, yeni projemizin temelini atacağız. Riskli yapıların acilen yenilenmesi adına seferberliğin büyümesi için çabalıyor, tüm paydaşlardan bu çağrımıza destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı

Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

İstanbul Yenileniyor ile bir riskli yapının daha yıkımına başladık.

Daha önce yıktığımız yüzlerce yapıda olduğu gibi; burada da deniz kumunun kullanıldığını, nervürsüz demirlerin yer aldığını gördük.

Tek yapıların dönüşümü, teknik, finansal ve fiziki açıdan birçok zorluğa sahip. Ancak tek bir yapı yenilemek onlarca canın kurtulması demek.

Bahadır Apartmanı'nın yıkımını kısa sürede tamamlayacak, yeni projemizin temelini atacağız.

Riskli yapıların acilen yenilenmesi adına seferberliğin büyümesi için çabalıyor, tüm paydaşlardan bu çağrımıza destek bekliyoruz.

*Görsel KİPTAŞ Kırlangıç Evler'e aittir.

Ali Kurt'un paylaşımına şu yorumlar geldi:

Birinci sınıf tarım arazileri villa oluyor: Müteahhitlere yüzde 40-50 pay ile veriliyor!

Kiralarda temmuzda zam sınırı kaldırılmaz ama yükselir! Yüzde 50 ihtimali…

Gayrimenkul sektörü tam 59 çeyrektir üst üste büyüyor!


Geri Dön