19 / 05 / 2024

tuzla merkez tarla

tuzla merkez tarla

İstanbul'un Tuzla ilçesi Merkez mahallesinde bulunan 3 bin 8 metrekare yüz ölçümlü tarlanın satışı 4 milyon 211 bin 200 TL'ye ihale edilecek.

Milli Emlak Tuzla'da ticaret imarlı arsa satacak!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Tuzla Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Efdal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Efdal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efdal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Bentaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bentaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bentaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Yalova Merkez'de Mahkeme Kararıyla Satılık 10.215 m² Tarla!

Mahkeme kararıyla satışa çıkarılan tarla Yalova Merkez'de! Mahkeme tarafından verilen kararla, Yalova Merkez'de bulunan 10.215 m² büyüklüğündeki tarla satışa sunuldu.

Tuzla Merkez'deki 12 bin metrekarelik rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez (Cami)Mahallesi Sınırı İçerisinde Bulunan Yaklaşık 1.20 Hektarlık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

tuzla merkez tarla Haberi

tuzla merkez tarla

T.C. İSTANBUL ANADOLU (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2013/133 SATIŞ


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul İl, Tuzla İlçe, Merkez Mahalle/Mevkii,1018 Parsel sayılı. 3.008,00 m2 yüz ölçümlü tarla ve samanlık nitelikli taşınmazın tamamı. Boş bir parsel olup harhangi bir yapılaşma yoktur. Arazide doğal çim, çalı ve kenarlarda birkaç ağaç mevcuttur. Bölge yazlık sitelerin, villa ve konutların bulunduğu değerli bir bölgededir. Ulaşım imkanlarının iyi olduğu, belediye hizmetlerinden faydalanan bir bölgededir.


Adresi : İstanbul İl, Tuzla İlçe, Merkez Mahalle, Rauf Orbay Cad., No: 199

Yüzölçümü : 3.008,00 m2

İmar Durumu : Söz konusu 1018 parsel sayılı taşınmaz; 19/03/2013 tasdik tarihli l/l000

ölçekli Postane Mahallesi 2. Etap Uygulama İmar Planında kısmen yol, kısmen de Kaks:0.80, 3/A-3/3...