13 / 05 / 2024

Tuzla Operasyon Merkezi değerleme raporu

Tuzla Operasyon Merkezi değerleme raporu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Değerleme Raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

İş GYO Tuzla Operasyon Merkezi değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., ACE Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 25.12.2014 tarihli değerleme raporunda revize yapıldığını KAP'a bildirdi.

İŞ GYO 4 gayrimenkulünün 2023 yılı kira gelirini açıkladı!

İŞ GYO'nun 2023 kira geliri belli oldu. Söz konusu şirket Tuzla Meydan Çarşı, Ankara İş Kule, Taksim Ofis Lamartine ve Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Kira Değerleme Raporunu yayımladı.

Trafik sigortasında devrim gibi bir dönem! O zorunluluk kalkıyor!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu trafik sigortasına ilişkin önemli bir açıklama yaparak, yeni düzenlemelerin yolda olduğunu, trafik operasyon merkezi kurulacağını ve sigorta şirketlerinin zorunlu olarak teklif vermesinin kaldırılacağını söyledi.

İŞ GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 parselde yer alan Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'ne ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi bugün Tuzla 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Saçmacıoğlu tarafından kuruldu.

Tuzla'daki 43 dönümlük merada AFAD merkezi inşa edilecek!

Tuzla Akfırat’ta 43 dönümlük mera arazisine, AFAD arama ve kurtarma hizmet binası yapılacak. Arama kurtarma tesislerinin inşa edileceği arazide, jeolojik açıdan sıvılaşma, sel baskını, mühendislik problemleri bulunuyor...

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 17 pafta, 6408 No'lu Parselde yer alan Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu yayınladı...

Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi 2019 kira değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı...

Tuzla İSTİM'in temeli atıldı!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde Anadolu Yakası’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi olacak (İSTİM)’in temeli düzenlenen törenle atıldı.

Binali Yıldırım Gıda Merkezi projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın "Gıda Merkezi" projesinin bir ayağı Tuzla'da, diğer ayağı Arnavutköy'de olacak.

Haydarpaşa Atık Tesisi Tuzla’ya taşınıyor!

Haydarpaşa Port projesinin hayata geçecek olması sebebi ile Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Tuzla tersanesindeki yeni alanında inşa edilecek.

Tuzla Transfer Merkezi Limanı imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu Askı Tutanağı yayınlandı.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Tuzla Operasyon Merkezi değerleme raporu Haberi

Tuzla Operasyon Merkezi değerleme raporu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Değerleme Raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.



İş GYO açıklaması..


İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, G22B17A1C pafta, 7301 ada,1 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.



Dosya için