09 / 05 / 2024

Tuzla Port projesi

Tuzla Port projesi

TRC İnşaat'ın Tuzla'da hayata geçirdiği Tuzla Port projesi bu ay sonunda satışa çıkıyor. Projede 200 adet konutun yanı sıra 66 adet ticari ünite de bulunuyor.

TOKİ'den Tuzla'ya 577 konutluk yeni proje geliyor! Büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Foça Port'ta 1+1 konutlar 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Foça Port projesinde 1+1 konutlar peşinde 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Foça Port projesi nerede? İşte ayrıntılar...

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 577 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!

Arnavutköy Millet Bahçesi’nin yanında yükselen Luxera Bahçe Port'ta yer alan 110 adet daire ile 32 ticari alan satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

TOKİ Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! Tam tamına 622 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Tam tamına 622 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi detayları...

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 622 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 622 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 381 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Orhanlı Mahallesi'nde inşa edilecek olan 381 yeni konutu kaçırmayın...

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

İş GYO Tuzla konut projesinde son dakika gelişmesi! Süreç hızlandı! 

İş GYO Yönetim Kurulu tarafından bir kararla ertelenen Tuzla Konut Projesi kapsamında, yatırım süreçlerinin sürdürülmesine karar verildi.

Ekrem İmamoğlu'na Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu için borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Projesi” için 158 milyon avro dış borç alabilmesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oybirliği ile yetki verildi. 

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Migros 520'nci şubesini Tuzla'da açtı!

66 yıldır Türkiye'nin 81 ilinde hizmet veren perakende markası Migros, 520'nci mağazasını Tuzla Port'ta açtı. 

Tuzla Port projesi Haberi

Tuzla Port projesi


TRC İnşaat'ın Tuzla'da hayata geçirdiği Tuzla Port projesi ay sonunda satışa çıkıyor. Projede 200 adet daire, 66 adet ticari ünite yer alıyor.


Tuzla Port kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon daire tipleri bulunuyor.


16 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Tuzla Port'un inşaat alanı 80 bin metrekare olarak belirlendi.


TRC İnşaat Tuzla Port projesinin teslimlerinin 24 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede yürüyüş yolları, kapalı havuz, fitness salonu, hamam gibi sosyal alanlar mevcut.



Web adresi: http://www.trcinsaat.com/

Telefon: 0 216 384 90 51

Ceren...