28 / 04 / 2024

tuzla tapu

tuzla tapu

5 yılda 30.000 kooperatif dairesine iskan ve ruhsatını veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yedi Evler Mevkii sakinlerine de tapularını teslim ederek bugüne kadar 9950 tapu dağıtımı gerçekleştirdi.

Tuzla'da 21 yıl sonra vatandaşlar tapularına kavuştu!

Toplam 215 parseldeki 70 dönümlük alanda yaşanan mülkiyet sorunu Tuz Belediyesi tarafından çözüldü. Belediye Başkanı Şadi Yazıcı tapuları vatandaşlara verdi...

Tuzla Ayışığı Evleri'nde yüzde 80'ini peşin kalanını teslimde ödeme imkanı!

Detay Yapı tarafından Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde yükselen Ayışığı Evler'inde  yüzde 80 peşin kalanı tapu teslimde ödeme imkanı ile satışlar devam ediyor. Tuzla Ayışığı Sitesi'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Tuzla Ayışığı Sitesi ile ilgili detaylar...

Tuzla'da 250 aile tapularına kavuştu!

Tuzla’nın Mimar Sinan Mahallesi’nde 15 yıldır süren tapu sorunu çözen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, düzenlenen törenle 250 aileye daha tapularını teslim etti. 

Tuzla'da 250 aile tapularına kavuşacak!

Tuzla'nın Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan bir sitedeki 250 aile bugün tapularına kavuşuyor. Bölgede 15 yıl boyunca devam eden tapu sorunu çözülecek.

İş GYO Tuzla'daki 5 ofisin satışını tamamladı! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisini toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı ve tapu devir işlemleri tamamlandı...

Tuzla'daki tapu sorununa ilişkin 8 soru!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bir parselde yaşanan tapu sorununa, ilçedeki sosyal tesis ihtiyacına ve çevre kirliliğinin önlenmesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tuzla Akfırat’ta tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, planlaması tamamlanan Akfırat Mahallesi’nde hak sahiplerine tapularını verdi.

Tuzla Çamlıkent Sitesi'nin tapu sorunu çözüldü!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 18 senedir ruhsat ve tapu sorunu bulunan Çamlıkent Sitesi sakinlerinin de tapu sorununu çözdü. 

Tuzla Belediyesi, tapuda devrim gibi uygulamanın öncüsü oldu!

Tuzla Belediyesi, mimari projelerin Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Sistemi’ne entegrasyonunu sağlayan ilk belediye oldu, Türkiye’nin her yerinden tapu müdürlüklerinin mimari projelere on-line erişimini sağladı.

Tuzla'da 10 bin aile daha tapusuna kavuştu!

Tuzla Belediyesi, 10 bin aileyi daha tapu sahibi yaptı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bir kördüğümü, akıntıya karşı kürek çekerek vatandaşın istediği şekilde çözdük." dedi

Tuzla'da tapu dolandırıcılığına yönelik operasyon düzenlendi!

Tuzla'da sahte nüfus cüzdanı ve tapu düzenleyerek bir arsayı inşaat şirketine satmaya çalıştıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı. Tuzla sahilde bulunan arsanın piyasa değeri 10 milyon lira olduğu belirlendi.

Tuzla İstasyon Mahallesi sakinlerine tapu müjdesi!

Tuzla’da yıllardır süregelen, kronikleşmiş sorunları planlama ve sulh yolu ile çözüme kavuşturan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Koza 1 Sitesi sakinlerini de tapusuna kavuşturdu.

Tuzla Giresun Mevkii sakinlerine tapu müjdesi!

Tuzla Aydınlı Mahallesi Giresun Mevkii'nde 37 dönüm arazinin 1. etabında yapılan imar uygulamasıyla 56 adet parsel üretildi ve 76 arsa tapulandırıldı. Hak sahiplerine arsa tapularının teslimine Tuzla Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde başlandı.

Tuzla'da 5 yılda 30 bin ruhsat 9 bin 950 tapu verildi!

5 yılda 30.000 kooperatif dairesine iskan ve ruhsatını veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yedi Evler Mevkii sakinlerine de tapularını teslim ederek bugüne kadar 9950 tapu dağıtımı gerçekleştirdi.

tuzla tapu Haberi

tuzla tapu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydıntepe Mahallesi Yedi Evler Mevkii sakinlerine verdiği sözü tuttu. 

Yedi Evler Mevkii'nde yapılan imar uygulaması ile 250 vatandaş daha tapusuna kavuştu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, vatandaşlara tapularını Aydıntepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törende dağıttı. 


"Tapu sorununu öncelik edindik" 


2009 yılında verdiği sözleri hatırlatan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Tuzla'da 2009 yılında bir gelecek hayaliyle yola çıktık. Tuzla'da imar sorunları, tapu, iskan ve ruhsat konuları tartışılmasın, tartışmamız geleceğe yönelik olsun istedik" dedi. 


"Belediyecilik hizmetlerimizde tapu sorununu öncelik edindik" vurgusunda bulunan Başkan Yazıcı, "Mülkiyet hakkı kutsaldır. 5 yılda Tuzla'nın yüzde 95'inde planlamayı tamamladık. Bugüne kadar 9700 tapu dağıttık. 30 bin kooperatif dairesine iskan ve ruhsat verdik. Hiç kimsenin inanmadığı, inanmak istemediği bir süreci tüm zorluklarına rağmen tamamladık....