16 / 05 / 2024

Tuzla tesis yatırımları

Tuzla tesis yatırımları

Tuzla İçmeler'de gerçekleşen yatırımlar ilçeye yeni kimlik kazandırdı. Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle büyüyor.

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Bayram Şafak ve Yahya Şafak Şafak ortaklığında kuruldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Ekay Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekay Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Yalvaç tarafından kuruldu.

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Zorlu ve Musa Orhan Cinoğlu ortaklığında kuruldu.

Kamu gayrimenkullerindeki turizm yatırımlarına düzenleme!

Kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması ile kesin tahsis yapılan veya irtifak hakkı tesis edilen taşınmazların satılmasına ilişkin esaslar belirlendi. Yönetmelik ile turizm sektörü temsilcilerinin yaşadıkları zorluklar da sona erdi..

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Tuzla İçmeler tesis yatırımlarıyla büyülüyor!

Tuzla İçmeler'de gerçekleşen yatırımlar ilçeye yeni kimlik kazandırdı. Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle büyüyor.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

TİGEM tesis yatırımları yapacak!

TİGEM, önümüzdeki yıllarda hayvancılık, sulama, mekanizasyonun yenilenmesi, zirai yapılar ve tesis yapımı olmak üzere 4 ana başlıkta planladığı yatırımları hayata geçirecek...

Gökçe Özdemir: İzmir'de tesis yatırımları şart!

Kongre turizmi amacıyla gelen yabancı konukların ülkede bıraktıkları yüksek döviz miktarına dikkat çeken turizm uzmanları İzmir ekonomisinin de tamamlanacak yatırımların ardından hızla yükselişe geçeceğini savundu.

Matraş, teşvik bölgelerine yönelik yeni yatırımlar hedefliyor!

Teşvik bölgesi Uşak’ta 4 milyon dolarlık yatırımla entegre tesis kuran Matraş, kapasitesini yüzde 30 artırdı. Gelecekte teşvik bölgelerine yönelik yeni yatırımlar planlayan şirket, Tuzla bölgesindeki arazisini de orta vadede değerlendirmeyi planlıyor

Tuzla tesis yatırımları Haberi

Tuzla tesis yatırımları
1927'den bu yana halka açık kaplıca olarak hizmet veren Tuzla İçmeler'e yapılan yatırımlar bölgeye yeni bir kimlik kazandırdı. Mineral değerleri ile dünyanın en önde gelen termal sularından birine sahip olan Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle açığa çıkıyor. İstanbul Medikal Termal (İMT) olarak açılışı yapılan yeni tesisler sayesinde Avrupa başta olmak üzere, Körfez ülkeleri, Orta Asya ve Uzak Doğu’dan yabancı turistlerin Tuzla’ya gelmesi amaçlanıyor. 1611 yılında Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlatılan ve yüz yıllardır İçmece olarak bilinen Tuzla İçmeler Atatür'ün emri ile 1930 yılında kaplıca bölgesi haline getirilmişti. Geride kalan 87 yılda geleneksel kaplıcası ile ziyaretçi çeken Tuzla İçmeler 2014 yılında Hilton Double Tree olarak açtığı ilk business termal otelin ardından 2017 yılında sağlık turizmine yönelik İstanbul’un ilk nitelikli medikal...