06 / 05 / 2024

Tuzla tramvay projesi

Tuzla tramvay projesi

Nostaljik Tren, Kurban Bayramı öncesinde Tuzla sahilinde seferlere başladı. Tuzla Marina ile Tuzla İDO iskelesi arasındaki 1,5 kilometre mesafede ring seferi düzenleyen Nostaljik Tren, her gün 12.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

TOKİ'den Tuzla'ya 577 konutluk yeni proje geliyor! Büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 577 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! Tam tamına 622 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Tam tamına 622 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi detayları...

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 622 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 622 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 381 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Orhanlı Mahallesi'nde inşa edilecek olan 381 yeni konutu kaçırmayın...

İş GYO Tuzla konut projesinde son dakika gelişmesi! Süreç hızlandı! 

İş GYO Yönetim Kurulu tarafından bir kararla ertelenen Tuzla Konut Projesi kapsamında, yatırım süreçlerinin sürdürülmesine karar verildi.

Ekrem İmamoğlu'na Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu için borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Projesi” için 158 milyon avro dış borç alabilmesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oybirliği ile yetki verildi. 

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

İzmir Çiğli tramvay projesi onaylandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'deki Çiğli tramvay hattına onay verdi. Projenin ilk etabı, Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu’ndan başlayarak bağlantı köprüsüyle Ataşehir ve Çiğli İstasyonaltı mahallelerini, Çiğli İZBAN İstasyonu’nu ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olacak... 

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Tuzla tramvay projesi Haberi

Tuzla tramvay projesi


Tuzla Marina ile Tuzla İDO İskelesi arasında hizmet veren Nostaljik Tren, Kurban Bayramı öncesinde Tuzla sahilinde seferlere başladı. Tuzla Marina ile Tuzla İDO iskelesi arasındaki 1,5 kilometre mesafede ring seferi düzenleyen Nostaljik Tren, her gün 12.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Tuzla sahilinde yeni döşenen raylar üzerinde ilerleyen Nostaljik Tren, azami 15 km. hızla ilerliyor. Her seferini 12 dakikada gerçekleştiren Nostaljik Tren, çevreye duyarlı yeşil motorla hizmet veriyor. 2 vagonunda 80 kişi taşıma kapasitesine sahip olan Nostaljik Tren’de emniyet tedbirleri de üst seviyede tutuluyor. Tuzlalı vatandaşlar, Nostaljik Tren’le ilk yolculuklarını gerçekleştirmeye başladı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Nostaljik Tren’in sahildeki insan sikülasyonunu arttıracağını, ticari hayata artı değer katacağını söyledi. 


Tuzla...