03 / 05 / 2024

tuzlada hastaneler

tuzlada hastaneler

İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki Tuzla'ya kazandırılacak olan 400 yatak kapasiteli devlet hastanesinin 5 Kasım'da ihalesi yapılmıştı. Marmaray ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın inşa edilen hastane ne zaman açılacak, haberimizde yer verdik...

Kamu binaları ve hastaneler sismik izolatör teknolojisiyle depreme karşı daha dirençli olacak! 

Gölcük'te yapılan yeni kamu binaları ve hastaneler, sismik izolatör teknolojisiyle daha dirençli hale getiriliyor.

İstanbul'da hangi hastanelerde deprem izolatörü var? Uzmanından açıklama geldi! İşte bu hastaneler depreme dayanıklı! 

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Memişoğlu İstanbul'da deprem izolatörü olan hastaneleri açıkladı. Peki hangi hastaneler depreme daha dayanıklı? 

Ankara'da şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler TBMM'de!

Ankara'da açılan ve açılması planlanan şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'daki tam teşekküllü hastaneler neden satılıyor?

İstanbul'da gazete ilanı ile çeşitli semtlerde bulunan tam teşekküllü hastanelerin satışa sunulduğu belirtilmişti. Peki bu hastaneler neden satılıyor?

İstanbul'da tam teşekküllü hastaneler satışa sunuldu!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yer alan ve tam teşekküllü şekilde hizmet sunan hastaneler satışa sunuldu. Satılık ilanı bir gazetede yayımlandı. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşesinde bu konuyu ele aldı...

İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki hastaneler satışa çıkarıldı!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yer alan ve tam teşekküllü şekilde hizmet sunan hastaneler satışa çıkarıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şile'ye villa hastaneler inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şile'de villalar tarzında hastaneler inşa etmeyi planladığı açıkladı.

2023'e kadar tüm hastaneler modernleşecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ,"2023'e varmadan Türkiye'de Sağlık Bakanlığına ait bütün hastaneler, Avrupa'nın en modern hastaneleri haline gelmiş olacak." dedi.

Askeri hastaneler yeniden dizayn ediliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum İl sağlık Değerlendirme Toplantısı'nın ardından askeri hastanelerle ilgili bilgi verdi. Akdağ, Sağlık Bakanlığı'na devredilen askeri hastanelerin sadece kolluk kuvvetlerine, askerlere, polislere hizmet etmek üzere dizayn edildiğini söyledi.

Gemlik Devlet Hastanesi hızla yükseliyor!

Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ve hizmet başkanları, inşaatı devam eden Gemlik Devlet Hastanesi'ni gezdi.

2022 Dünya Kupası projeleri için 500 milyar dolar harcanacak!

Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası projelerinin maliyetleri dudak uçuklattı. El-Emadi, "Stat dışında, otoyollar, havaalanları, limanlar ve hastaneler gibi birçok alana yatırımda bulunuluyor'' dedi.

tuzlada hastaneler Haberi

tuzlada hastaneler

Tuzla'da hayata geçirilecek olan 400 yataklı devlet hastanesi, Tuzla Belediye binasının kuzey yönünde konumlandırılıyor. D-100 Karayolu'na cephesi bulunan Tuzla Devlet Hastanesi'nin toplam alanı 50 bin metrekare. 


400 Yataklı Tuzla Devlet Hastanesi'nin ihalesi 5 Kasım'da yapılmıştı. Projenin ihale sonrasında 900 iş gününde tamamlanması planlanıyor. 


400 Yataklı Tuzla Devlet Hastanesi içinde mikrocerrahi, ramotoloji ve yanık ünitesi bulunacak. 400 Yataklı Tuzla Devlet Hastanesi, sadece Tuzla'ya değil Gebze'deki organize sanayi bölgelerine de hizmet vermeyi hedefliyor. 


400 Yataklı Tuzla Devlet Hastanesi, Marmaray ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na oldukça takın konumlandırılıyor. 


400 Yataklı Tuzla Devlet Hastanesi görselleri!