27 / 04 / 2024

ty havlioglu

ty havlioglu

Town Realestate'de Lisanslı Gayrimenkul Satış Temsilcisi olan Çağatay Havlioğlu kimdir? Çağatay Havlioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Lisanslı Gayrimenkul Satış Temsilcisi Çağatay Havlioğlu'nun biyografisi...

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Altın çakıldı! Altını olanlar dikkat! 1 çeyrek altın bugün ne kadar? 11 Kasım 2023 Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları adeta çakıldı. Geçtiğimiz haftalarda rekor yükselişe imza atan altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarını araştyırıyor. Peki 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 11 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nicolai Bingenheimer taarfından kuruldu.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ak, Ahmet Akyüz, Muhammed Akyüz ve Sancak Kaya ortaklığında kuruldu.

Fıdelıty Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıdelıty Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Samı Guessab tarafından kuruldu.

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Rıhab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fouzıa Marzoukı ortaklığında kuruldu.

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi Bakırköy'de Satea Alhussaın tarafından kuruldu.

Migros'un yüzde 50 indirim kampanyasında son gün bugün! Golden Rose Infınıty Maskara 39,38 TL, Maybelline...

Migros'un Kadınlar Günü'ne Özel ışıldayan fırsatlar kampanyasında son gün bugün! 3-11 Mart 2022 tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde ürünler 50 indirimli. İşte fiyat listesi...

Ty Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ty Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hancı tarafından kuruldu.

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Temur tarafından kuruldu.

Bbo Serenıty Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bbo Serenıty Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile  Bilge Polat tarafından kuruldu.

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

ty havlioglu Haberi

ty havlioglu

Çağatay Havlioğlu kimdir?

Town Realestate'de Lisanslı Gayrimenkul Satış Temsilcisi olan Çağatay Havlioğlu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


Çağatay Havlioğlu özgeçmiş..

23 yıldan beri New York’ta yaşamakta olup şu an Soho’da ikamet etmekteyim. Manhattan bölgesinde oldukça başarılı bir kiralık ve satılık emlak deneyimine ve her geçen gün artmakta olan bir iş portföyüne sahibim.


Gayrimenkul alanındaki geniş bilgim ve doğruluk ve dürüstlükle bağdaştırdığım kişisel yeteneklerimi kullanarak müşterilerimle bağlantı kurarım.


Profesyonel yöneticilerden, şöhretlere ve uluslararası müşterilere dek uzanan farklı profillerde bir müşteri portföyüne sahibim. Bilgi teknolojileri danışmanlığı ve proje yöneticiliğini içeren özgeçmişimle ve İş İdaresi bölümü mezunu olarak şunu söylüyorum: “herbir müşterimi ve mülkü başlıbaşına, ayrı bir proje olarak ele alıyorum.” Sahip olduğum bu geniş iş bağlantılarımı Town emlak firmasıyla paylaşırken, referans listem her geçen gün arttıp, müşterilerimle...