20 / 05 / 2024

U Motion uzaktan kumanda

U Motion uzaktan kumanda

U.Motion, evde olmasanız bile mobil telefonunuzdan veya tabletinizden ziyaretçilerinizi görebilme; aydınlatma, ısıtma/soğutma, perde/panjur, kamera ve güvenlik uygulamalarını kontrol edebilme fırsatı sunuyor.U.Motion ile evinizdeki kontrol elinizde.

BİM 10 Ekim Salı aktüel ürünler kataloğu: Uzaktan kumandalı LED ampul 55 TL'ye, tereyağı 125 TL'ye satılacak!

BİM'in 10 Ekim 2023 Salı Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki BİM aktüel ürünler kataloğunda neler satılacak? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Çocuğu özel okulda okuyanlar müjde! Ücretler iade edilecek!

Koronavirüs salgını sonrası uzaktan eğitim modelinin hayata geçirilmesi ile çocuğu özel okulda eğitim gören velilerin eksiksiz olarak ödemeye devam ettikleri ücretlere yönelik son noktayı İzmir İl Tüketici Hakem Heyeti koydu...

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

ISVEA e-Motion teknolojisi ile banyolarda engelleri kaldırıyor!

İtalyan ISVEA'ya ait e-Motion teknolojisi sayesinde banyo dolaplarının yüksekliği uzaktan kumanda ile kullanıcı ihtiyacına göre ayarlanabiliyor. Böylece çocuk, yaşlı ve engelliler için banyolarda hayat kolaylaşıyor.

Teksan Jeneratör'ün uzaktan izleme sistemi servis maliyetlerini düşürüyor!

Enerji sektöründe kesintisiz güç çözümleri ile hizmet veren Teksan Jeneratör, ürün kalitesi ile olduğu kadar satış sonrası servis hizmetleri ile de fark yaratıyor. Teksan Jeneratör’ün mesafeleri ortadan kaldıran uzaktan izleme sistemi servis maliyetlerini de düşürüyor.

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX ile maksimum sistem yönetimi!

İngiltere’de 110 yıllık tecrübeyle üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX, uzaktan erişim özelliği ile maksimum sistem yönetimi olanağı sağlıyor.

U Motion ile evinizdeki kontrol elinizde!

U.Motion, evde olmasanız bile mobil telefonunuzdan veya tabletinizden ziyaretçilerinizi görebilme; aydınlatma, ısıtma/soğutma, perde/panjur, kamera ve güvenlik uygulamalarını kontrol edebilme fırsatı sunuyor.U.Motion ile evinizdeki kontrol elinizde.

Uşak OSB uzaktan otomatik sayaç okuma sistemine geçti!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB), sanayi tesislerinin elektrik ve doğal gaz kullanımlarının anlık takip edilmesine imkan sağlayacak uzaktan otomatik sayaç okuma sistemini (OSOS) faaliyete geçirdi...

Güneydoğu, kültür ve sanat merkezi olacak

Güneydoğu'daki 9 valinin girişimiyle kurulan GAP Kültür Birliği, adı terörle anılan bölgeyi kültür ve sanat merkezi yapmak için harekete geçti

Ortadoğu Grup 30. yılını kutluyor

İstanbul Şişli'de Middleİst konutlarını inşa eden Ortadoğu Grup, 30 yılını müşterileriyle kutluyor

Şahinaz Karakuş'a komşu genelev 175 bin liraya `icra'dan satılık

Zonguldak'ta "Şahinaz Anne" olarak tanınan genelev kraliçesi Şahinaz Karakuş'a komşu genelev, 150 bin liralık borçla icraya düştü

Ortadoğu'daki en büyük kira piyasası Emirlikler'de

Körfez ülkelerinden Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki en büyük kira piyasasına sahip olduğu bildirildi

U Motion uzaktan kumanda Haberi

U Motion uzaktan kumanda

U.Motion, siz evde olmasanız bile mobil telefonunuzdan veya tabletinizden ziyaretçilerinizi görebilme; aydınlatma, ısıtma/soğutma, perde/panjur, kamera ve güvenlik uygulamalarını kontrol edebilme fırsatı sunuyor.



Schneider Electric’in, evde giderek artan dijital yaşamı kontrol altına alabilmek amacıyla geliştirdiği U.Motion, bir anlamda yaşam alanları yönetimi sunuyor. U.Motion, kullanıcılara tek bir kaynaktan enerji verimliliği ve mobil bina kontrolü çözümü fırsatı yaratırken, aynı zamanda kullanıcıların isteklerini karşılayarak konforu artırıyor.


Mobil cihaza ya da tablete tek bir dokunuşla; bütün aydınlatmaların ve standby cihazlarının kapalı olup olmadığını, ısıtmanın enerjiden tasarruf eden bir seviyede bulunduğunu ve izleme fonksiyonlarının aktif olduğunu görme imkanı sağlıyor. U.Motion’la bütün cihazlar tek bir tuşla kapalı konuma getirilebiliyor. U.Motion uygulamaları, internet erişimi olan herhangi bir akıllı telefon veya tablette de kullanılabiliyor.


Standartlaştırılmış kullanıcı ara yüzü; 7, 10 ve...