06 / 05 / 2024

üç boyutlu duvar

üç boyutlu duvar

Yıllar yılı banyo ve mutfaklarda görmeye alıştığımız mermerleri şu sıralar taşınma telaşı sardı. Zira kendileri salonda yerleşecek yer arıyor. Duvarlarsa onlar için en uygun alternatif. Salon duvarlarına tırmanan mermerler üç boyutlu halleriyle hayli dikk

Wovin Wall duvar panelleri ile üç boyutlu derinlik!

kibrID MATERIAL tarafından ithal edilen Wovin Wall duvar ve tavan panelleri, iç mekan yüzeylerini üç boyutlu tasarımlarla buluşturuyor. Wovin Wall duvar panelleri ile üç boyutlu derinlik sağlanabiliyor.

Eyüp'te çöken istinat duvarının yanındaki 2 bina mühürlendi!

İstanbul Eyüp Sakarya Mahallesi Silahtarağa Caddesi'nde bulunan istinat duvarı, park halindeki araçların üzerine yıkıldı. İstinat duvarının çökmesi sonucu, park halindeki araçlar zarar gördü...

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadir Taşkale, Ayşe Taşkale tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Eyüp'te ikinci olay! İstinat duvarı çöktü

Eyüp'te bugün bir sitenin istinat duvarı çökmüş 3 evde hasar oluşmuştu. Akşam saatlerinde ise Esentepe Mahallesi'nde iki bina arasındaki istinat duvarı çöktü. Kaza ucuz atlatıldı!

Eyüp'te istinat duvarı çöktü!

İstanbul Eyüp'te yol kenarındaki istinat duvarı çöktü. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayda, çöken duvar daha alçakta bulunan binadaki 3 eve zarar verdi. Binadakiler tahliye edildi.

Bursa Yıldırım'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım Bağlaraltı Mahallesi A303 sokaktaki Anakent sitesinin istinat duvarı 8 aracın üzerine düştü. Söz konusu alanda park halindeki 8 araçta hasara yol açan olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edild

Bursa'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi A-303 Sokak'ta bulunan Anakent Sitesi'nin arka bölümündeki istinat duvarı, şiddetli yağışın etkisiyle çöktü. Duvarının çökmesi sonucu 8 araçta hasar oluştu.

1071 Malazgirt Bulvarı'na renkli duvar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından 1071 Malazgirt Bulvarı'nda yapılan dekoratif duvar aydınlatma çalışması tamamlandı. 1071 Malazgirt Bulvarı geçen yıl törenle hizmete açılmıştı.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Duvar kâğıdı seçiminde nelere dikkat edilmeli?

Uygulama kolaylığı ve dayanıklılığıyla yaygın biçimde kullanılan duvar kâğıtlarının, zihnimize etkileri de büyük. Duvar kâğıdıyla odanızda farklı bir görünüm hedeflediğinizde bazı unsurlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Gölcük'te isinat duvarı çökünce 2 binada hasar meydana geldi!

Gölcük’te toprak kayması nedeniyle istinat duvarının çökmesi sonucu iki binada hasar oluştu. Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Bağdat Sokak’taki 6 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü..

Kapı, pencere, duvar tadilatı için ruhsat istenmeyecek!

Bakanlık tarafından hazırlanan tasarıya göre, ruhsatlı olarak inşasına başlanan yapılarda inşaatlarda duvar, kapı yeri veya pencere boyutu değişiklikleri gibi uygulamalar "tadilat ruhsatı" alınmadan yapılabilecek.

Messi duvarı!

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi. Messi duvarının inşası iki gün sürdü. İşte detaylar...

üç boyutlu duvar Haberi

üç boyutlu duvar

Duvarlar ev dekorasyonunun en önemli parçalarından. Dört duvarı daha alımlı göstermenin bir sürü yolu var. Kimilerinin tercihi parlak ve mat çeşitlerinden tutun da kolay silinebilir hatta kendi kendini temizleyen türleriyle boyalar. Kimileriyse renk renk duvar kağıtlarıyla süslüyor evini. Boya ve duvar kağıtlarının kombinasyonu da tercihler arasında. Ancak evinizin duvarları için bir alternatif daha var: Mermerler. Yıllar yılı banyo ve mutfakların baş tacı olan mermerler şimdilerde salona taşınmakla meşgul. Mermerler için şimdiki hedefse duvarlar. Duvara tırmanan üç boyutlu mermerler nam-ı diğer 'patlatma taş'lar mekanlara oldukça şık bir hava katıyor. Mermerlerin üç boyutlu hali patlatma taşlar ev ve işyerlerinin en göz alıcı mekanlarında kullanılıyor. Tureks Stone Showroom Satış Yöneticisi Gökçen Anlı'ya göre evlerde patlatma taşın en çok tercih edildiği alan salonlar....