20 / 05 / 2024

üç boyutlu otomobil

üç boyutlu otomobil

İnfotron, sanayi için ‘etkileşimli sanal gerçeklik’ uygulamaları üretiyor. Ford Otosan ile ilk anlaşmayı imzalayan firma, küresel inşaat devlerinin kullandığı ‘BIM’ için de TAV ile çalışmaya başladı..

3 boyutlu yazıcıyla basılan ilk ev kullanıma sunuldu!

3 boyutlu yazıcı aracılığıyla Avrupa’daki ilk ‘Taş Devri’ konutu Hollanda Eindhoven'da kullanılıyor. 94 metrekare büyüklüğe sahip olan konut için ödenecek kira bedeli aylık 800 Euro olarak belirlendi.

3 boyutlu gayrimenkul turu platformu geliyor!

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, üç boyutlu "360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu"nu piyasaya sunmak için çalışmalara başladı.

Avrupa'nın ilk yaşanabilir 3 boyutlu baskı evi kiracılarına teslim edildi!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kiracılarına teslim edildi...

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Behnam Shahrestanı tarafından kuruldu.

Samiroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samiroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Otomobil Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Sharbajı tarafından kuruldu.

3 boyutlu teknolojiler inşaat alanında önemli paya sahip! 

3 boyutlu teknoloji pazarının büyüklüğünün 2024 yılında 72 milyar dolar seviyelerine çıkması bekleniyor. Hızla gelişen 3 boyutlu teknoloji inşaat alanlarında önemli paya sahip durumda.

Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi Amasya'da başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi'nin pilot uygulaması Amasya'da başladı.

Bek Group İnşaat Turizm Ve Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Group İnşaat Turizm Ve Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Bektaş, Hacer Bektaş Bayram, Kemal Bektaş ve Şenol Bektaş tarafından kuruldu.

Tapuda üç boyutlu uygulama geliyor!

Ev satış işlemlerinde yeni dönem başlıyor. Yeni uygulama olan “üç boyutlu kadastro" ile dublörlü tapu sahteciliğinin önüne geçilecek ve satış işlemlerinde bu tür dolandırma yöntemleri kullanılmayacak. 

Özyıldızlar Grup Emlak Otomobil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldızlar Grup Emlak Otomobil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Yıldız tarafından kuruldu.

Cinar İnşaat Turizm Otomobil Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cinar İnşaat Turizm Otomobil Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Orhan tarafından kuruldu.

Otomobil ve konut fiyatlarındaki çılgın yükseliş nasıl durdurulur?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Otomobil ve konut fiyatlarındaki çılgın yükseliş nasıl durdurulur?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 14 maddelik analizi...

Yerli otomobil fabrikasıyla ilgili dikkat çeken kamulaştırma!

2022'de üretime başlayacak olan yerli otomobil fabrikasında temel atma törenin ardından ulaşımın sağlanması için Cumhurbaşkanı Kararı ile acele kamulaştırma kararı alındı. 

üç boyutlu otomobil Haberi

üç boyutlu otomobil

1994’te iki Türk genci tarafından kurulan İnfotron, sanayi için ‘etkileşimli sanal gerçeklik’ uygulamaları üretiyor. Ford Otosan ile ilk anlaşmayı imzalayan firma, küresel inşaat devlerinin kullandığı ‘BIM’ için de TAV ile çalışmaya başladı.


TÜRK gençlerinin bilişim alanında ortaya koyduğu performans umut veriyor. ABD’de tamamladıkları eğitimden sonra Türkiye’ye dönen ve 1994’te İnfotron Elektronik ve Bilgisayar Sistemleri A.Ş.’yi (İnfotron) kuran, Tarcan Kiper ve Burak Pekcan, simülatör yazılımlar üreterek başladıkları iş hayatında ‘etkileşimli (içine girilebilir) sanal gerçeklik’ uygulamalarıyla yeni bir büyüme ivmesi yakaladı. Ford Otosan ile bu konuda anlaşma imzalayan İnfotron, küresel iş yapan müteahhitlik firmalarına da tüm verileri girip sanal gerçeklikte projenin içinde dolaşabilecekleri yazılımlarla hizmet vermeye başladı. Burak Pekcan şöyle anlatıyor:


F-5 İLE BAŞLADIK


1997’de ilk Türk Uçuş Simülatörü Asena III-CTRF5’i üretmiştik ki, F-5...