20 / 05 / 2024

üç boyutlu otomotiv projeleri

üç boyutlu otomotiv projeleri

İnfotron, sanayi için ‘etkileşimli sanal gerçeklik’ uygulamaları üretiyor. Ford Otosan ile ilk anlaşmayı imzalayan firma, küresel inşaat devlerinin kullandığı ‘BIM’ için de TAV ile çalışmaya başladı..

Meva Ahi İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Ahi İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Püsür, Ahmet Çalıkoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan'da Çekmeköy 'de kuruldu.

Ali Pandır: Yurtdışındaki otomotiv üreticilerine mal satmayı hedefliyoruz!

Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, “Yerli sanayideki payımızı yüzde 50’ye yükseltmeyi planlarken, diğer yanda ise yapacağımız yatırımlarla yurtdışındaki otomotiv üreticilerine mal satmayı hedefliyoruz” dedi

Cessa Yapı İnşaat Malzemeleri Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cessa Yapı İnşaat Malzemeleri Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cesim Taş, Salih Özekinci tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da kuruldu.

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Gülden tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu.

İdil Taahhüt İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdil Taahhüt İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Harç, Mahmut Koca tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da kuruldu.

Akhisar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akhisar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Deren, Ahmet Özpınar, Mehmet Aktaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

İnssa Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnssa Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Vedat Büyükbayrak, Murat Başara, Caner Sel tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Dumankaya Kardeşler Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumankaya Kardeşler Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Dumankaya ve Emre Dumankaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta kuruldu.

Özgür Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Yalçın tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Kartal, Soğanlık Orta Mahalle'de kuruldu.

Sakarya, otomotiv üretim üssü olmaya hazırlanıyor!

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Ferizli ilçesinde kurulması planlanan Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi' yle, otomotiv ana ve yan sanayisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi...

Zaferler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaferler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Yüknü tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Sava Petrol Ürünleri Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sava Petrol Ürünleri Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rıdvan Cantürk tarafından 4 milyon TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Yorum İstanbul Evleri'nde kuruldu.

Sakarya otomotiv üssü haline geliyor!

TAYSAD Otomotiv Sanayi Bölgesi (TOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi, Mahmut Kösemusul' u makamında ziyaret ederek, Sakarya' nın otomotiv sektöründeki gelişimlerinin dikkat çektiğini söyledi...

üç boyutlu otomotiv projeleri Haberi

üç boyutlu otomotiv projeleri

1994’te iki Türk genci tarafından kurulan İnfotron, sanayi için ‘etkileşimli sanal gerçeklik’ uygulamaları üretiyor. Ford Otosan ile ilk anlaşmayı imzalayan firma, küresel inşaat devlerinin kullandığı ‘BIM’ için de TAV ile çalışmaya başladı.


TÜRK gençlerinin bilişim alanında ortaya koyduğu performans umut veriyor. ABD’de tamamladıkları eğitimden sonra Türkiye’ye dönen ve 1994’te İnfotron Elektronik ve Bilgisayar Sistemleri A.Ş.’yi (İnfotron) kuran, Tarcan Kiper ve Burak Pekcan, simülatör yazılımlar üreterek başladıkları iş hayatında ‘etkileşimli (içine girilebilir) sanal gerçeklik’ uygulamalarıyla yeni bir büyüme ivmesi yakaladı. Ford Otosan ile bu konuda anlaşma imzalayan İnfotron, küresel iş yapan müteahhitlik firmalarına da tüm verileri girip sanal gerçeklikte projenin içinde dolaşabilecekleri yazılımlarla hizmet vermeye başladı. Burak Pekcan şöyle anlatıyor:


F-5 İLE BAŞLADIK


1997’de ilk Türk Uçuş Simülatörü Asena III-CTRF5’i üretmiştik ki, F-5...